2777
2789
عنوان

کسی مبل چرم داره؟؟؟

87 بازدید | 7 پست

بچه ها؟؟؟ مبل چرمو چجوری باید تمیز کرد؟؟ از چه ماده ای میشه استفاده کرد؟؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سلام و درودها ببخشید بابت خرید خونه میتونم کمکی باشم .... چون خودم یه همسایه مستاجر بسیار بد دارم نمیدوووونم چرا اینقده درکت میکنم بابت تاپیکت 

متاسفانه همسایه مستاجر ما دو تا خانم متارکه هستن هر از گاهی یکارهایی میکنن ادمو به خدا میرسونن از اییییینکه اینهمه خودشنو به نفهمی میزنن؟!!!!

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و درودها ببخشید بابت خرید خونه میتونم کمکی باشم .... چون خودم یه همسایه مستاجر بسیار بد دارم نم ...

الان من چه کنم؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان من چه کنم؟

پست من سوالی و کمک خواستن نبود 

اتفاقا پست من کمک کردن بود کاربر محترم تو پروفایلت نوشتی فوق لیسانس فکر نمیکردم پست منو به این بگیری که کمکی ازتون میخوام ... وووووووووووو

ببخشید هموطن گرامی اگر اذیتی پسن نزارم زیر تاپیکاهاتون 

اینقده همه ما تو زندگی واقعیمون مشکل داریم که نخوام اینجا هم سوحان روح هم باشیم   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
پست من سوالی و کمک خواستن نبود  اتفاقا پست من کمک کردن بود کاربر محترم تو پروفایلت نوشتی فوق ل ...

بسم الله😐😑

الان برداشت شما چی بود دقیقا ک اینطور دارید میگید😶

بسم الله😐😑 الان برداشت شما چی بود دقیقا ک اینطور دارید میگید😶

سلام و دروووووود روزت به مهر و نیکی همه ادم خوبها ببین خانم محترم:
درون هر کدوم از ما منتقدی وجود داره که هدفش حمایت از ماست و سعی داره با پیش بینی یا گوشزد کردن خطرات احتمالی ما را از آسیب دور کنه اما متاسفانه بخش زیادی از گفته هاش اغراق شده و متاثر از خطاهای_شناختی بوده و به جای اینکه کمک کننده باشه بیشتر با به وجود آوردن اضطراب و نگرانی های فراگیر ، عملکرد سالم و افکار_سالم را از ما می گیره.
به این منتقد_درونی میشه گفت آسیب رسان.
منتقد_آسیب_رسان اصطلاحیه که اولین بار روانشناسی به نام یوجین_ساگن از اون برای توصیف صدای_درونی_منفی که به فرد حمله می کنه و اونو مورد قضاوت قرار میده استفاده کرده و ما امروزه می دونیم که همه ی افراد چنین صدایی را در ذهنشون دارن با توجه به همه مشکلاتی که همه ما در دنیای واقعیمون داریم و همه این استرسها و نگرانی ها متاثر از همون دنیای واقعیمونه که متاسفانه ادمهای خوبی نمیبینیم در روزمرگی هامون ....................

آریا