2777
2789
عنوان

خواهشا کسی اطلاعی داره کمک کنه

348 بازدید | 7 پست

توروخدا کسی تجربه ای داره خواهش میکنم  کمکم کنه. هفته ۲۸ هستم . رفتم سونوگرافی . گفتن برا انومالی های دیررس هست و غربالگری سوم که شوکه شدم اصلا نمیدونستم همچنین چیزیو. بعد سونو که کرد گفت قطر بطن های جانبی مغز حداکثر نرمال هستن.عددش باید تا ۱۰ باشه برا من ۹۰۹۳ بود. دارم دق میکنم . کسی اطلاعی داره توروخدا کمک کنین .تمام سونو و ازمایشاتم تا الان نرمال بوده. گفتن دو هفته بعد بررسی شه دوباره. دارم دیوونه میشم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

نمیدونم اونی که میگی چی هست ،اما دعا میکنم ان شالله نی نی یت سالم و سلامت بیاد بغلت

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من غربالگری دوم رو رفت مشکوک بود،گفت اون یکی رو انجام نمیدم توکل بر خدا،حالا بچه اش یک سا ...

همین که به من گفتنو یعنی بهش گفتن؟ من غربالگری اول دومم نرمال بود

این سوم از کجا درومد نمیدونم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
اولی رو انجام نداده بود،دومی رفت گفتن جوابش خوب نیست،سومی رو نرفت

برام دعا کنین بچم سالم باشه خواهش میکنم