2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم دختر😍

466 بازدید | 40 پست

خانوما میشه نظرتونو راجب اسامی بهار . یاسمین . گندم بگید؟ اگر پیشنهادی هم دارید بدید. 😘😘دلم میخواد اسمی باشه ک معنیش روش باشه و هی نپرسن اسمش یعنی چی😂😂

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بهار قشنگتره از این سه تا .سوگند هم قشنگه ی لحظه اسم گندم که دیدم یادم افتاد

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎

تبسم یا ترنم هم خوبه

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
یاسمین

خودمم دوسش دارم اما یکی میگه اره یکی میگه نه خیلی سخته انتخاب اسم😣

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
بهار خوبه

اخه تیرماهی یا مردادی میشه‌ اگه بهاری بود خیلی این اسمو دوس داشتم

سوگند و تبسم و بهار تین سه تا بنظرم قشنگن فعلا این سه تا اومد توذهنم که بهتر بود معنیش هم روشه