2777
2789
عنوان

کتاب مناسب برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 18081 بازدید | 35 پست
منم همیشه تو کار فیلم و کتاب خارجی بودم خیلی خوشحالم که از فرهنگ جامعه م فاصله گرفتم و فرهنگ انسانی ...

فیلمهای خارجی که به هیچ عنوان تصویر درستی از جامعه غرب نشون نمیدن دقیقا مثل فیلمهای ایرانی خودمون اما در مورد جدا شدن از باورهای جامعه باید بگم شناخت جامعه خودمون خیلی مهمتر از شناخت و درک یه جامعه ثانویه است که تجربه زندگی توش رو نداری بارها شنیدم کسایی که برای اولین بار وارد پاریس میشن انچنان افسرده میشن از دیدن واقعیت پاریس در تضاد با تصوراتشون که به این شوک میگن سندرم پاریس در نهایت  تا خودتو نشناسی مطمینا نمیتوانی همسایه ات رو هم بشناسی من وقتی ندونم ساکن کجام مسلما نمیدونم همسایه ام کیه ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خیلی دارم به این حرفتون فکر میکنم. برای همین فعلا پاسخ ندادم.

من با نظر خودتون موافقم منم نوجوونی عاشق کتاب بودم و بدلیل نبود کتاب ایرانی خوب، ی عالمه کتابای خارجی خوندم حتی کتابایی که مناسب سنم نبود. عااا‌شق هری پاتر بودم ووو ولی الان برای خاهرم که نوجوونه، و مثل من عاشق کتابه خیلی با احتیاط کتاب میخرم. پارسال چند ساعت غرفه های کودک نوجوان نمایشگاه کتاب رو گشتم ولی غیر از سری کتاب های طنز مربوط به دفاع مقدس که برای نوجوونا نوشته شده و جالب هم هستن(البته به اونا هم نقد داشتم) کتاب مناسب دیگه ای پیدا نکردم. نهایتا هایدی رو براش خریدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای رضا امیرخانی به نظرم مناسب باشه

البته سبک نگارش خاص خودشو داره که هرکسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه

ولی من خودم تو نوجوونی کتابای رامونا و مدرسه مالوری و سنت کلرو خوندم و به جرئت میتونم بگم قشنگ ترین خاطرات نوجوونیم همین کتابا بودن😊

از بین کارهای وطنی قصه های مجید و بازنویسی های مرحوم مهدی آذریزدی از ادبیات کلاسیک مثل قصه های تازه از کتاب های کهن

از کارهای خارجی کارهای ال. ام. مونتگومری مثل قصه های جزیره، آن شرلی در گرین گیبلز و امیلی در نیومون رو پیشنهاد می دم، شخصیت های اصلی هر سه کتاب هم دختران نوجوان هستن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
فیلمهای خارجی که به هیچ عنوان تصویر درستی از جامعه غرب نشون نمیدن دقیقا مثل فیلمهای ایرانی خودمون ام ...

دقیقا همین طوره خیلی خوب و منطقی بیان کردید.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
من با نظر خودتون موافقم منم نوجوونی عاشق کتاب بودم و بدلیل نبود کتاب ایرانی خوب، ی عالمه کتابای خارج ...

درسته بعدها آدم تجربیاتی به دست میاره که باعث میشه در مورد یه سری مسائل محتاط و حساس تر بشه   

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
کتابای رضا امیرخانی به نظرم مناسب باشه البته سبک نگارش خاص خودشو داره که هرکسی نمیتونه باهاش ا ...

ا من کتاب های رضا امیرخانی رو میخواستم برای خودم بخرم که   

الان سرچ کردم مجموعه سنت کلر و مدرسه مالوری چقدر به نظر بامزه میان. من ندیده بودمشون. ممنون

ا من کتاب های رضا امیرخانی رو میخواستم برای خودم بخرم که     الان سرچ کردم مجموعه سنت کل ...

کتاباش بچگانه نیس😂😂

به درد همه سن میخوره البته به شرطی که بتونین با ادبیاتش ارتباط برقرار کنید

این دو تا داستان مربوط به مدرسه شبانه روزی ای هم که گفتم عالیه

من هنوزم بعد این همه سال تو تعطیلاتم میخونمشون و به اندازه روز اول جذابه برام😍

البته من چند سال پیش میخواستم برای کسی بخرم پیدا نکردمشون دیگه

بعید میدونم تجدید چاپ شده باشه

ولی بازم میتونین از انتشاراتش بپرسین😊

از بین کارهای وطنی قصه های مجید و بازنویسی های مرحوم مهدی آذریزدی از ادبیات کلاسیک مثل قصه های تازه ...

خیلی ممنونم از ایده های خوبتون. مخصوصا کتاب های مهدی آذر یزدی رو داشتم نادیده میگرفتم. یعنی داشتم فکر میکردم شاید برای بچه های امروزی جذابیت کمتری داشته باشه. ولی بعدش گفتم بالاخره ادبیات کلاسیک اونم با بازنویسی آذر یزدی همیشه حرفی برای گفتن داره.

مونتگومری هم خوبه هرچند احساس میکنم سریالها و انیمیشن هایی که از روی کتاباش ساخته شدن استثنائا از کتاب جذاب ترن! ولی آره به احساسات دختر نوجوان میتونه نزدیک باشه. این دختر که میگم یه کم شر و شیطونه   

فیلمهای خارجی که به هیچ عنوان تصویر درستی از جامعه غرب نشون نمیدن دقیقا مثل فیلمهای ایرانی خودمون ام ...

خیلی خوب جامعه مو میشناسم در واقع چون روانشناسم پنهانی ترین لایه هاشم دیدم و شناختم اما منظورم اینه که فضای فکریمو با دیدن و شنیدن از جاهای دیگه گسترده کردم که فکر نکنم دنیا فقط همین من و همسایه م هستیم حرفتون در مورد واقعیتارو دیدن درسته اما بعد باید انتخاب کنی میخوای شکل کدوم واقعیت باشی راستشو بخوای من ترجیح میدم شبیه تصویر غیرواقعی تو داستانای خارجی باشم تا تصویر واقعی خیابونای خودمون  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
کتاباش بچگانه نیس😂😂 به درد همه سن میخوره البته به شرطی که بتونین با ادبیاتش ارتباط برقرار کنید ا ...

مرسی   

فکر کنم آخرش همه این کتابا سر از کتابخونه خودم دربیارن   

خیلی خوب جامعه مو میشناسم در واقع چون روانشناسم پنهانی ترین لایه هاشم دیدم و شناختم اما منظورم اینه ...

کلا همه جا اسمون یه رنگه فرقی نداره ادم خوب تو ایران یا خارج از اون خوبه قرار نیست شکل کسی باشه شکلخودش باشه کافیه

کلا همه جا اسمون یه رنگه فرقی نداره ادم خوب تو ایران یا خارج از اون خوبه قرار نیست شکل کسی باشه شکلخ ...

اگه هرکس خودش باشه عالیه اما جامعه ایران تقلیدیه نگاه کن همینجا همه سوالا اینه که بقیه تو فلان زمینه چیکار کردن یا رسم چیه که اونم همون کارو بکنه ریز به ریز سبک زندگیشونو از رو دس بقیه تقلب میکنن 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اگه هرکس خودش باشه عالیه اما جامعه ایران تقلیدیه نگاه کن همینجا همه سوالا اینه که بقیه تو فلان زمینه ...

یه استاد داشتیم میگفت یه سیب همیشه سیبه نمیتوانه گلابی یا موز خوبی باشه میگفت سعی کنید سیب خوبی باشید تا یه میوه ترکیبی که اخرش نه رنگ داره نه طعم یه ایرانی به خاطر مکان تولدش باورای جامعه در نهایت ایرانیه جامعه الان رو ببین نه غربی شدیم نه باورای شرقیمون رو. حفظ کردیم چون جامعه غرب رو درست نمیشناسیم و شناخت یه جامعه بدون زندگی در متنش غیر ممکنه به قول مولانا   

خلق رو تقلیدشون بر باد داد    ای دوصد لعنت بر این تقلید باد