2777
2789
عنوان

آب هویج ضرر داره بخورم؟دو هفته به زایمانم مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 59 پست

فقط سه ماه اول میگن رعایت کنین

من 6 7ماهگی چند بار خوردم

یعنی جایی دعوت بودم بنده خدا فقط نوشیدینی اش همین بود برای چذیرایی منم ترجیح دادم بخورم تا دلش بشکنه

چیزی هم نشد

البته جگر رو کلا رعایت کن

من شنیدم تو  سه ماه اول خوردنش خوب نیست شما که اخراشی بعید میدونم مشکلی باشه

گفتم شاید درد زایمان بیاره

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اوایل بارداری میگفتن ضرر داره هویج و جگر و اینا

زیاد ک نمیخای بخوری. یه لیوان میخوری نهایتش.هر چیزی در حد معقول مصرف بشه مضر نیست ک

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فقط سه ماه اول میگن رعایت کنین من 6 7ماهگی چند بار خوردم یعنی جایی دعوت بودم بنده خدا فقط نوشیدینی ...

اهان جگرو الانم نخورم پس؟

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
میگن هویج تو بارداری خوب نیس🤔نمیدونم علتشو

بدلیل ویتامین A موجود در جگر و هویج خطر سقط ایجاد میکنه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
زیاد ک نمیخای بخوری. یه لیوان میخوری نهایتش.هر چیزی در حد معقول مصرف بشه مضر نیست ک

میخواستم یروز در میون بخورم😐

میترسم شیر نداشته باشم بعد زایمان بچه ام دیگه سینه نگیره. کلا شیرخشکی بشه یکی از دوستام همینجوری شد ...

به اينا نيست عزيزم،منم همين بودم ٣٧ هفته زايمان كردم شيرم تا يه هفته نيومد،بچم شيرخشكي شد،الان فقط نوكشو چرب كن كه اون موقع زياد زخم نشه،استرس خوب نيست ريلكس باش انشاالله شيرت زياده

نه بابا ٣ ماه اول خوب نيست بچه ممكنه لب شكري بشه ولي زيادم نخور يه چيزيم بگم تا شيرت نيومده هيچي زي ...

راس میگی منم همینومیگم وقتی زایمان کرد بعد بخوره 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
میترسم شیر نداشته باشم بعد زایمان بچه ام دیگه سینه نگیره. کلا شیرخشکی بشه یکی از دوستام همینجوری شد ...

بی خود نترس

الان قرار نیست در شیرت اثر بگذاره

بعد اول هاش شیر کمتره ولی بگذار حتما مک بزنه

بعد دیدی گرسنه هست کمی شیرخشکم بده حتی میترسی با قاشق بده

من یادمه یکی منشست کنارم شیرخشک میریخت روی سینه ام بالای دهنش که مک بزنه

به اينا نيست عزيزم،منم همين بودم ٣٧ هفته زايمان كردم شيرم تا يه هفته نيومد،بچم شيرخشكي شد،الان فقط ن ...

باشه عزیزم چشم توکل کنم ب خدا

بی خود نترس الان قرار نیست در شیرت اثر بگذاره بعد اول هاش شیر کمتره ولی بگذار حتما مک بزنه بعد دی ...

وای چه جااالب ریخته شیر خشکو روی سینت؟