2777
2789

سلام روزتون بخیر چون هیج علائم بارداری ندارم و حس و حال پری دارم میشه فردا بی بی بزنم و نرم واسه آز....؟میشه به جوابش مطمئن بود...فک کنم تا حالا ۵ باز آز دادم منفی بوده 😥😢

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

نه باید آز بدی

من میشناسم کسی رو که بیبی زده بود بعد آی یو آی منفی و بعد آز مثبت شد

علائم پریود میتونه شامل بارداری باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نه باید آز بدی من میشناسم کسی رو که بیبی زده بود بعد آی یو آی منفی و بعد آز مثبت شد علائم پریود می ...

نمیدونم اصلا انگیزه ای برای آز ندارم...برام دعا کن...فردا حالا میرم پس

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از امپول و ای یو ای گذشته؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نمیدونم اصلا انگیزه ای برای آز ندارم...برام دعا کن...فردا حالا میرم پس

انشالله باردار باشی عزیزم

خودتو نباز

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

از iuiکه فردا میشه دو هفته از آمپول که یکروز قبل از iui زدم میشه ۱۵ روز‌.

انشالله باردار باشی عزیزم خودتو نباز

ممنونم عزیزم .انشالله.همیشه سعی میکنم به خودم انرژی مثبت بدم ولی گاااهی کم میارم

چقدر امضات حس خوبی داد بهم😇😍

از iuiکه فردا میشه دو هفته از آمپول که یکروز قبل از iui زدم میشه ۱۵ روز‌.

ان‌شالله پس پریود نمیشی

یه بیبی چک فردا صبح بزار😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چقدر امضات حس خوبی داد بهم😇😍

منم خیلی منتطر بودم برا بچه ، میدونم سخته

وقتی بیاد دلت اروم میشه ان‌شالله

ان‌شالله پس پریود نمیشی یه بیبی چک فردا صبح بزار😍😍😍

ممنونم انشالله