2777
2789

سلام عزيزان . من تمام سالهايي كه پريود شدم سه چهارروز قبلش ترشحاتم قهوه اي ميشه و بعد هم پريود ميشم . الان 3 ماهه اقدام كردم به بارداري . 3 ماه گذشته بازهم پريودم مثل قبل مرتب و 24-25 روزه بود . اما اين ماه قبل از پريود چهار روز جلوتر باز ديدم ترشحاتم قهوه اي شده اما روشن . گفتم خب پس اين ماهم حامله نشدم . اما موعد پريودم خونريزي نكردم و الان 7 روز از موعدم ميگذره . از ترسم جرات بي بي چك زدنم ندارم . من سنم بالاست 35 سالمه و بشدت نگرانم . يعني ممكنه باردار باشم ؟ و اگه هستم اون ترشحات قهوه اي قبل موعد چي بود و اصلا سابقه عقب انداختن تو تمام عمرم ندارم .

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

انشالله باردارین

این ترشحات که میگین بیشتر به ترشحات لانه گزینی میخوره

امروز حتما تست بدید مبارک باشه انشالله باردارین

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم من 7 روزه پاك شدم و هيچ لكي ندارم . جز يكم ترشحات شيري رنگ . دارم از استرس خفه ميشم . اصلا دست خودم نيس همش حس ميكنم ديگه سنم براي بارداري بالاست . باردار نميشم يا شوهرم ايرادي داره .

یعنی بعدش ترشحاتت عادی شد؟

بله عزيزم الان ترشحاتم عادي و شيري رنگه هيچ اثري ازون ترشحات قهوه اي نيست 

الان علائمی نداری؟ سینه درد، حالت تهوع، گرفتگی عضلات، نفخ

حالت تهوع كه اصلا ندارم فقط بشدت بي حالم و بي حوصله و وحشتناك استرسي و شرمنده يكمم يبوست .

انشالله باردارین این ترشحات که میگین بیشتر به ترشحات لانه گزینی میخوره امروز حتما تست بدید مبارک ب ...

ممنونم عزيزم اما انقد استرس دارم يك درصدم احتمال بارداري نميدم و همش نگرانم چرا پريودم عقب افتاده

خواب آلودگی داری؟

يكم خوابالودگي دارم اما نه هرروز . مثلا ديروز وحشتناك خسته و خوابالو بودم اما امروز بهترم

دیگه بیبی چک نزن گلم برو تیتر بتا بده به نظر من

چرا عزيزم ؟؟؟ چرا بي بي چك نذارم ؟؟ يدونه خريدم كه فردا كه 7 روز تاخيرم ميگذره بزارم اما باور كن جراتشو ندارم . نميدونم چه مرگمه 

چرا عزيزم ؟؟؟ چرا بي بي چك نذارم ؟؟ يدونه خريدم كه فردا كه 7 روز تاخيرم ميگذره بزارم اما باور كن جرا ...

منظورم این بود که احتمال بارداریت زیاده

البته وقتی ادم میره تو اقدام به خاطر استرس معمولا عقب میندازه، ولی بازم با توجه به اون لکه بینی ممکنه باردار باشی

...

منم اینجوری شدم این ماه دقیقا منم همیشه قبلش دو سه روز ترشحات قهوه ای داشتم این ماه چند روز داشتم و تمام پری هم نشدم اما مطمئنم باردار نیستم شوهرم ازاسپرم هستش دل درد هم دارم مثل پری اما نمیشم ترشحات ببخشید سفید دارم فقط تا دلتونم بخواد کار سنگین کردم و میکنم اما پری نمیشم تا حالا هم اینجوزی نشدم اولین باره

منم اینجوری شدم این ماه دقیقا منم همیشه قبلش دو سه روز ترشحات قهوه ای داشتم این ماه چند روز داشتم و ...

از كجا مطمئني بارداري نيستي عزيزم ؟؟ از قضا منم كلي كاراي سنگين خونه تكوني كردم اما خبري نيس الان 1 هفته گذشته و لكه هامم پاك شده . اما پريودم نشدم . تاحالا تو عمرم پريودم از 25 روز بيشتر نشده اما الان 32 روزه از آخرين پريودم ميگذره