2821
2789
عنوان

واقعا درسته

92 بازدید | 16 پست
چرا باید بسوزی و بسازی؟
مگر عمر را چند بار به آدمیزاد
می دهند!؟

سیمین_دانشور
کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هیچی😑😐😐😐

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همه شعاره  همه به وقتش میسوزن و میسازن

حرفش درسته ولی اره چاره چیه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

واقعا درسته البته الان که خداروشکر دیگه مثل قدیم نیست که تا جونشون به لبشون برسه بسازن خانما خیلی قوی تر شدن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چیا حرصتون میدن

خیلی چیزها من هیچی از زندگیم تو تایپیک هام نذاشتم بیشتر درمورد پسرم پرسیدم اینقدر میریزم تو خودم حتی تو فضای مجازی هم نمیتونم بگم

واقعا درسته البته الان که خداروشکر دیگه مثل قدیم نیست که تا جونشون به لبشون برسه بسازن خانما خیلی قو ...

هنوزم کسانی هستن که مجبورن و باید بسازن

یه وقت هایی دیگه سنت به جایی رسیده که ارزویی که داری حتی بهش برسی دیگه به دردت نمی خوره 

گاهی هم یه چیزهایی داخل سرنوشتت هستند که با تلاش و پشتکار بدست نمیان

دیگه ادم مجبوره بسوزه و بسازه

از قانون پذیرش استفاده کنه که به ارامش برسه

یه وقت هایی دیگه سنت به جایی رسیده که ارزویی که داری حتی بهش برسی دیگه به دردت نمی خوره  گاهی ...

اره واقعا دیر میشه دیگه فقط مثل یه آرزو میمونه 😔😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز