2777
2789
عنوان

بعد از طلاق دنیا برام خیلی تیره و تاریکه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست
همیشه فرصت برای بهتر زندگی کردن هست 

حس میکنم دنیا برام تموم شده دیگه فرشتی نیست هرچی بود تا همینجا بود 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سرنوشت تلخی نیست  تجربه تلخی  بوده  که من مطمئنم قابل جبران و شیرین شدنه

ایشالله که اینجوری باشه که شما میگی به زندگی امید دارم چون یه خدای بزرگ دارم توکل بر خودش

ایشالله که من و شما هم یه زندگی با آرامش رو تجربه کنیم

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها بااینکه خودم شاغلم مثل فقرا می پوشم که شوهرم می گه اخر سر از خیریه برات لباس می اورند انقدر در زندگی سختی وگشنگی کشیدم که دلم باز نمیشه حتی به مسافرت برم چون شوهرم معتاد وبد هن بود وحالا همه چیز دارم ولی با تلاش خودم برای من دعا کنید منهم تنها بشم

منم امشب به معنای واقعی شکستم  دارم از کسی طلاق میگیرم که مادر و خواهرش بیشتر از ناموسش براش ا ...

ناراحت کننده است 

اما من امید دارم میدونم که یه روز بهترین اتفاق میفته

حس میکنم دنیا برام تموم شده دیگه فرشتی نیست هرچی بود تا همینجا بود 

نه اینطور نیست فرصت همیشه هست 

ما نه اولیم نه اخرین نفر 

همیشه این اتفاق در هر جای دنیا میفته 

یه تجربه اشتباه که من از خوبی دوست دارم ازش یاد کنم 

قوی باش لطفا 

نه اینطور نیست فرصت همیشه هست  ما نه اولیم نه اخرین نفر  همیشه این اتفاق در هر جای دن ...

میدونم ولی به اینکه قراره چی بشه و چه اتفاقی بیوفته نگرانم 

کاش یه پاکن داشتم ده سال زندگی رو از مغزم پاک میکردم 

میشناسم خودمو تا لحظه مرگم با فکر روزایی که داشتم میگذرونم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
10 سال تلاش کردم طلاقم بده ولی ندادگفت میام محل کارت ابروت را می برم به خاطر پسرم تحمل کردم اگر روزی ...

بمیرم برای دلت 

مطمئنم خدا میبینه حواسش بهت هست 

نگران نباش به خدا توکل کن 

منم خیلی تنهام 

میدونی تهش هیچ کس برای ادم نمیمونه حتی پدر و مادر و بچه 

تهش خودمونیم و خدا با این موضوع کنار اومدم که تنهام 

اما امید دارم به قشنگیای زندگی

بمیرم برای دلت  مطمئنم خدا میبینه حواسش بهت هست  نگران نباش به خدا توکل کن  منم خی ...

من از تنهای نمی ترسم از زندانبانم می ترسم که افسردم کرده باورتون نمی شه که حتی قبر هم برای خودم گرفتم