2777
2789
عنوان

خانمای باردار مشهدی بیان کمک

96 بازدید | 10 پست

سلام به امید خدا سه ماه دیگه نی نیم به دنیا میاد میخوام بدونم لباس نوزادی از کجا خرید کنم ک قیمت مناسب باشه آخه من مشهدی نیستم اطلاع ندارم کجا هاقیمتاش مناسبه لطفا راهنمایی کنید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
-
0
0%
؟
0
0%

هدیه مادربزرگ

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین فروشگاه سیسمونی در مشهد با قیمت عمده

شماره های تماس:

09159731768      09124102350  

راننده سرویس/ ۰۹۳۵۹۰۷۰۴۳۵

ساعت کاری فروشگاه از ۹صبح تا ۸ شب میباشد

آدرس:انتهای بلوار دوم طبرسی میدان پنجتن سمت چپ بعد از تالار یکتا سمت چپ پلاک ۱۶

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

17 شهريور پاساژ حرير و ابريشم

قيمتاش خوبه من خريد کردم از اونجا

بازار فردوسي طلاب هم خوبه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
بزرگترین فروشگاه سیسمونی در مشهد با قیمت عمده شماره های تماس: 09159731768      0912 ...

اتفاقا اينم ميخواستم الان بگم

خداييش قيمتاش از همه جا ارزون تره

البته سرويس چوبش نه.

سرويس چوب من از طلاب،چهارراه برق خريدم خيلي مناسب بود

از کاميابم ارزونتر

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
اتفاقا اينم ميخواستم الان بگم خداييش قيمتاش از همه جا ارزون تره البته سرويس چوبش نه. سرويس چوب من ...

من ک سرویس چوب لازم نداشتم ولی لباساش و بقیه چیزاش وااقعااااا مناسبه 

خیلی چیزارو مقایسه کردم ده پونزده بیست اختلافشه

میشه بگین لباساش از تیکه ای چقد شروع میشه

از تيکه اي 5 تومن

من يه 20 تيکه خيلي خوب خريدم از حرير 83تومن

الان 50 روزه داره ميپوشه يکسره هم ميشورم ولي هنوز مرتبه پرز هم نداده