سلام به امید خدا سه ماه دیگه نی نیم به دنیا میاد میخوام بدونم لباس نوزادی از کجا خرید کنم ک قیمت مناسب باشه آخه من مشهدی نیستم اطلاع ندارم کجا هاقیمتاش مناسبه لطفا راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
بزرگترین فروشگاه سیسمونی در مشهد با قیمت عمده شماره های تماس: 09159731768 0912 ...
اتفاقا اينم ميخواستم الان بگم
خداييش قيمتاش از همه جا ارزون تره
البته سرويس چوبش نه.
سرويس چوب من از طلاب،چهارراه برق خريدم خيلي مناسب بود
از کاميابم ارزونتر
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
الان 50 روزه داره ميپوشه يکسره هم ميشورم ولي هنوز مرتبه پرز هم نداده