2777
2789
عنوان

هرروزی که میگذره برام مث مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعافایده ندارع؟من دوس پسرنداشتم قبلش این اولین مردزندگیم بودفک میکنم بهترازاینوپیدانمیکنم

تو اگه طلاق بگیری بهتر از اینو پیدا نمیکنی چون تو دیگه فول آپشن نیستی.

بچسب به ساختن زندگیت.

یعنی واقعافایده ندارع؟من دوس پسرنداشتم قبلش این اولین مردزندگیم بودفک میکنم بهترازاینوپیدانمیکنم

نمی دونم چی بگم بهت عزیزم،می دونم خ سخته ولی من ک از بیرون می بینم و تاپیکاتو خوندم واقعا دلم گرفت،حیف تو بخدا،طرف نرمال نیست الان ک تاره ازدواج کردی ابنه شوهر خوبی نیست فردا پدر خوبی می شه؟جونی و طراوتت از بین می ره . بازم با فرد اصلح تر مشورت کن،کار دنیا برعکسه تو ک با هیچ مردی نبودی شوهرت انقد راحت حتی با گوشی داره خیانت می کنه

خسته ام همه وجودم زخمی شده

با طلاق چیزی درست نمیشه. تا میتونی ّرای حفظ زندگیت تلاش کن.

چند روز فقط وقت بذار برای آروم کردن خودت و اینکه حس خوب پیدا کنی. هروقت حال تودت بدون درنظر گرفتن مشکلات زندگیت خوب بود بعد شروع کن با رفتارهای خوبی که به زندگیت اضافه میکنی زندگیتو عوض کن.

تغییر زندگیت اول از همه با تغییر خودت شروع میشه. مطمئن باش شوهرتم کم کم حالش بهتر میشه.

چی شد که زندگیتون به اینجا کشیده یهویی شوهرت اینجوری شده قبلش باهاش طی نکردی خط قرمزی نذاشتی واسش ؟؟؟؟

خدای مهربونم،آدمهای بد رو سرراهم قرار نده همونجوری که تاالان سرراهم نذاشتی🙏

خانما چرا همش میگید بچسب ب زندگیت. شوهرش میگ نمیخوامت. حتی ایشون پیشنهاد داده ک برگرده باز شوهره قبول نکرده. دیگ چقدر باید خودشو کوچیک کنه برا زندگی با یک مرد خائن؟ مگ این خانم عزت نفس نداره؟ واقعا زندگی با یک مرد خائن بهتر از طلاقه؟ واقعا نمیدونم چرا ما زنها اینقدر خودمون رو پایین میگیریم. بجای اینک آقاهه بیفته دنبالش برا عذرخواهی شما هی میگید بچسب ب زندگیت و اشتباهتو جبران کن. مگ این خانوم اشتباه کرده؟ هرکاری هم ک کرده باشه جوابش خیانت نیس 

عزیزم من خودم هر خیانت کوچیکی ببینم هیچوقت منتظر نمی مونم، چون می دونم طرفم واسم ارزشی قایل نبوده که رفته خیانت کرده میرم زندگیمو از نو می سازم چون تو این زندگی بخوای بمونی خودتو همه چیزتو به فنا میدی،خودکشی هم کار آدمهای ضعیفه اصلا بهش فک نکن 

خدای مهربونم،آدمهای بد رو سرراهم قرار نده همونجوری که تاالان سرراهم نذاشتی🙏