2777
2789
عنوان

نامزد حساس من😔

645 بازدید | 26 پست

یک ساله نامزدیم وچندماهه عقدیم خیلی همو دوستداریم ولی خیلی خیلی نامزدم حساسه سرکوچکترین حرف من یه دعوای بزرگ راه میندازه هرچیزی میخاد میگه بعد میگه تونباید جواب بدی من مردم فشار کار وزندگی رومه راه دور کارمیکنه وقتایی که پیش همیم خوبه همه چیز ولی وقتی دورمیشیم سرکوچکترین حرف من واکنش نشون میده بعضی وقتا کلی منت میذاره سرم مثلا پول دانشگاه یا هرچیزی که میگیره واقعا نمیدونم چیکارکنم😔

پول دانشگاهتو اون میده؟ 

خب دگ.باید قلقشو یاد بگیری

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

اهمیت نده عزیزم شوهر من اینجور دو سال بود انقد حرصش دادم درست شد 😂

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا چ بد 

چ منتی وضعیفشه 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

به دل نگیر عزیزم،راس میگه کلی فشار رومردا هس،شرایط سخته

درکش کن

دوری وسختی باعث این واکنشهاش میشه،خودتم میگی وقتی پیش همین خوبین باهم

خانومی کن وبه دل نگیر😊

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

شوهر‌منم همینجور حساس بود تو‌نامزدی

تا از هم دورین طبیعی این اخلاقش

بعد ازدواج‌خوب‌میشه

اما از پول ک‌میگی خوب نمیشه

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
شوهر‌منم همینجور حساس بود تو‌نامزدی تا از هم دورین طبیعی این اخلاقش بعد ازدواج‌خوب‌میشه اما از پو ...

آخه به همه کمک میکنه توخانوادشون از نظر مالی بعد غراشو سرمن میزنه خسیس نیست خرج میکنه ولی بعدش منت میذاره