2777
2789

بچه ها چند وقت بعد زایمان برا اولین بار رابطه داشتین ؟؟ باعرض پوزش بازم تنگ بودین یا طبق گفته ها گشاد میشه آدم ؟؟

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

40 روز بعدش رابطه داشتیم ولی من بیخودی میترسیدم😐 تغییر انچنانی نکرد 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تا دو ماه بعد

طبق گفته ها ورودی تنگه ولی داخلش رهااااا میشه😅

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سلام تبریک میگم بابت نی نی بعد چندهفته زایمان کردی من رفتم هفته چهلم علائم زایمان رو ندارم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اره  جاي بخيه هام هم سفته قشنگ دوختش حس ميشه

منم تازه دوهفته است زایمان کردم یعنی ۳۵یا۴۰روز میخواد طول بکشه؟؟😭

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

منم تازه دوهفته است زایمان کردم یعنی ۳۵یا۴۰روز میخواد طول بکشه؟؟😭

اشتباه منو نكن تا ميتوني لباس راحت بپوش .شلوار اصلا نپوش

پد نزار هوا بخوره خوب ميشه

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
اشتباه منو نكن تا ميتوني لباس راحت بپوش .شلوار اصلا نپوش پد نزار هوا بخوره خوب ميشه

هنوز خونریزیم بند نیومده 😭😭پس کی راحت میشیم😖

هنوز خونریزیم بند نیومده 😭😭پس کی راحت میشیم😖

من تا روز ٣٠خونريزي داشتم 

از روز ٢٥دل زدم به دريا زير انداز مينداختم ميشتم ديگه پد نميزاشتم 

بهتر شدم

هوا نخوره خوب نميشه 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
من تا روز ٣٠خونريزي داشتم  از روز ٢٥دل زدم به دريا زير انداز مينداختم ميشتم ديگه پد نميزاشتم&n ...

مرسی که گفتی امتحان میکنم😍