2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 43 پست
فقط باید بغلش کنم راه ببرمش وگرنه گریه میکنه جوری که صداش تو چهارطبقه آپارتمان میپیچه بخدا احساس می ...

دوره داره خوب میشه من ننو بستم تو خونه .فقط صبور باش دکتر حتماااااا برو 

تو روز زمانهایی که بیداره چیکار میکنه؟بیقراری و گریه نمیکنه؟یکسره بغلتون نیست؟ چون نی نی من اینجوریه ...

بچه من اینجوریه یکسره یا بغلمه یا بالاسرش باید بشینم یا بهش شیر و غذا بدم یا تمیزش کنم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماهه باردار بودم که کارشو از دست داد  الان کلی مشکل داریم از تهیه پوشک و مواد غذایی &nbs ...

عزیزم😔خیلی سخته.ما هم همینیم.پس اندازمونم ته کشیده.همین بی پولیم کلی اعصاب آدمو خورد میکنه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
فقط باید بغلش کنم راه ببرمش وگرنه گریه میکنه جوری که صداش تو چهارطبقه آپارتمان میپیچه بخدا احساس می ...

وای عزیزم دقیقا منم همین جوریه...دیگه کلافه شدم فقط امیدم به اینه که تا دو ماه دیگه بشینه و با اسباب بازی سرگرم بشه شاید منم یه نفس راحت بکشم

فکر نکنم به وحشتناکی من باشید من میخواستم خودمو از بالکن پرتاب کنم پایین .همش میگفتم غلط کردم بچه دا ...

چه کار خوبی کردی دکتر رفتی.اسم دارو رو یادته؟هرچند که داروخونه بدون نسخه نمیده این داروهارو

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
عزیزم😔خیلی سخته.ما هم همینیم.پس اندازمونم ته کشیده.همین بی پولیم کلی اعصاب آدمو خورد میکنه

مدام اطرافیان این حسو به آدم میدن که انگار بلد نیستی بزرگش کنی 

همش به من میگن اینکارو بکن اونکارو بکن

همش حس میکنم بدترین مادر دنیام وقتایی که عصبی میشم بعدش عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه روی شیرم تاثیر گذاشته باشه

دقیقا....یا بغلمه یا رو پامه یا دارم بهش شیر میدم  

تازه الان خوبه اوایل کولیک داشت رفلاکس داشت 

الان بهتره ولی باز مراقبت ۲۴ ساعته میخاد که خیلی سخته

مثله من.از امضامم معلومه!

پس تنها نیستیم 

انشالله نینیامون زودتر بزرگ میشن راحت میشیم 

راستی نی نی گلت میشینه ؟

پس تنها نیستیم  انشالله نینیامون زودتر بزرگ میشن راحت میشیم  راستی نی نی گلت میشینه ؟

اوهوم ممنونم که اومدی تو تاپیک حرف زدیم یکم آروم شدم

نه هنوز خودش بدون کمک نمیتونه خم میشه جلو.الان ۵ ماه و بیست روزشه.نی نیه شما میتونه؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
بچه من که همین الانش هم رفلاکس داره 😔😔😔

منم تا پروتئین گاوی مصرف کنم یکم بالا میاره 

من از ۴ ماهگی غذای کمکیو شرو کردم بهتر شده رفلاکسش 

شما چن وقتشه؟