2777
2789

عاقا من یه پسر دوسال و شش ماهه دارم خیلی خرابکاره چیز سالم نمیزاره

الانم ک باردارم

دوست داشتم قبل زایمان چندتا وسایل جدید بخرم مثل میز تی وی یا وسایل برنزی

همسرم میگه ما ک خونم بد نیست همینو تمیز و بشور و بساب بکن ولی برای خرید صبر کن این بچمونم بدنیا بیاد دوسالش تموم بشه اونوقت میریم خونه خودمون و همه رو نو میکنیم....باتوجه به این ک من پس انداز میکنم..حالا شما باشین چیکار میکنید؟ میخرید و از همین الان حال میکنید یا صبر میکنید بچه ی دومم بزرگ شه و خونه جدید و مال خودت خرجش کنی؟؟؟؟؟

اینم بگم ک خونم اصلا زشت و شلوغ و وسایل قدیمی نیست....یه خونه معمولیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کنی بچه دوم هم خرابکاریهاشو بکنه عاقلانه تره هر چقدر هم الان وسیله نو بخری باز هم موقع رفتن به خونه ی جدید دلت وسیله جدید میخواد

پس اندازت رو تبدیل به طلا کن ( بدون کارمزد ) که تا دو سال دیگه ارزشش حفظ،بشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دقیقا مثل منی با این تفاوت که من دخترم ۸ سالشه و حامله ام نیستم ولی چون خونه ای که ساکنیم خیلی شکیل نیست و فقط بخاطر بالا شهر بودنش اومدیم اینجا، هرچی بخرم به چشم نمیاد.

انشالله گذاشتم برم یه خونه شیک همه رو نو کنم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
همسرم میخاد یه کافی شاپ رو اجاره کنه و خیلی بهم امید میده ک وضعمون خوب میشه ولی من میگم بززار بخرم گ ...

آخ چقدر مثل همیم

البته من خودم شاغلم ولی خسته

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

گوش نده بخر من هی اومدم بخرم شوهرم گفت نخر بریم خونه خودمون حالا که خونه خریدیم همه چی قیمتش 100 برابر شده دخل و خرج نمیخونه 

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙
دقیقا مثل منی با این تفاوت که من دخترم ۸ سالشه و حامله ام نیستم ولی چون خونه ای که ساکنیم خیلی شکیل ...

اره میگم به چشم نمیاد ولی وقتی همه چی شیک بشه وای خیلی حالل میده😅😅😅😅