2777
2789
عنوان

سوال راجع به بیمه

115 بازدید | 15 پست

بچه ها من پارسال استخدام بودم بعد بیمه داشتم واسه تامین اجتماعی بعد که از اونجا رفتم با اینکه اعتبار دفترچه ام تا ۹۸ بود ولی خودم با دستای خودم دفترچه م رو بردم دادم بیمه (نمیدونم چرا !!! ) گفتم بفرمایید من بیمه م تموم شده !! بعد الان که میخوام برم از جای دیگه بیمه بگیرم به من میگن بیمه ت باطل نشده و اینکه گفتن دفترچه قبلیت رو بیار. بهم گفتن اونجا نامه به شما دادن که بیمه ت باطل شده ؟ گفتم نه . الان من نه دفترچه دارم نه شماره بیمه نه نامه از اداره بیمه ... چه کار باید بکنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میده یعنی ؟ حتی با اینکه دیگه استخدام نیستم ؟ البته حدودا ۲ ماه پیش بوداااا 

اره چرانده بگو یا جایه دیگه قراره بیمه بشم حالا ازم خواستن دفترچه ام رو ببرم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

شما باید بری شعبه بگی میخای بری صندو دیگه ای بیمت کنن...بگو بیمه رو باطل کنن برات...شما شماره بیمه داری و شماره بیمه ات فعاله...این یعنی هر بار بخای بیمه تامین اجتماعی بشی میتونی از همون شماره استفاده کنی...معنیش این نیست که برات بیمه رد میکردن...ازت هم تشر میکنم اوردی دفترچه ت رو تحویل دادی...واقعا ممنون 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

نه نیازی به بردن دفترچه نیست....شما اگه همین تامین اجتماعی میخای ادامه بیمه پردازی بدی که کافیه بری شعبه واحد نامنویسی که الان شده اصطلاحا میز خدمت اونجا کد ملی بگو برات شماره بیمه رو دربیارن ...اگه صندق فرق میکنه که بالا توضیح دادم برات

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
نه نیازی به بردن دفترچه نیست....شما اگه همین تامین اجتماعی میخای ادامه بیمه پردازی بدی که کافیه بری ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت . باید همین کار و کنم . فقط من یه سوال دیگه م این بود که الان یعنی دفترچه م با اینکه تا اواخر ۹۸ اعتبار داشت ولی نمیتونستم ازش استفاده کنم ؟

عزیزم مهم اعتبار نیست...مهم اینه شما بیمه پردازی داشته باشی.مثلا اسفند میخای بری دکتر باید برا دی ماه برات سابقه بت شده باشه وگرنه هرجایی بری سیستم نشون میده استحقاق درمان ندارد!