2821
2789

دوستان لطفا لطفا در هنگام خرید موقع رمز کارت خودتون اقدام کنید به زدن رمز خودتون به هیچ عنوان رمز رو به فروشنده نگید

یا اگر دستگاه پز پایین هست بگید بیارن بالا واستون جلو چشم خودتون بزنن

دستگاه کپی اومده!! 

این بلا سر من الان اومده ۲۰۰ تومن برداشت کردن

بوسیله کپی کردن کارت من 

لطفا لطفا جدی بگیرید

خواستم این اتفاقی ک واسم افتاده رو به شما هم گوشزد کنم ک خدایی نکرده این اتفاق واسه شماها نیفته

الان بازار خرید حسابی داغ هست

شروع میکنن به مبالغ کم از شما کسر کردن 

ک زیاد جلب توجه هم نشه 

و خواهشا اس ام اس بانکیتون رو فعال کنید🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من واقعا این همه کشورای مختلف رفتم سفر تنها جایی که فروشنده کارتتو میگیره و رمزتو ازت میپرسه و خودش ...

همسر من هر جا میره که مبلغ بالا باشه خودش میزنه.نمیده به فروشنده.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

حالا این پولی که ازتون کم شده رو تونستید پس بگیرید؟؟

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من چند سال پیش دم عید 300 پولمو یکجا زدن

باید حتما شکایت میکردید 

من گفتم بزارمش رو حساب دفع بلا اما خب اگر دفعه ی بعد ی همچین اتفاقی واسم بیفته دیگه کارمو درست انجام نمیدن چون دفعه قبل باید حتما اقدام صورت میگرفته

توروخدا جدی بگیرین ازما ۴۰میلیون دزدیدن .....خدا الهی ازشون نگذره و بحق این اذان صدبرابر پس بدن و زود زودم پول ما پیدابشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز