2777
2789
عنوان

بچه هااا خواهش میکنم بیاید نظر بدید کدوم فرش قشنگه+عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 62 پست
دومی... تو سبک فرش منه... چند شده الآن؟

والا ۱۲ متریشو گفته ۳/۸۰۰

۱۲۰۰ شونه تراکم ۳۶۰۰

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون از نظر من خیلی خیلی شلوغن . ولی اگه یبین همین دوتا گیر کردن به نظر م دومی شیک تر 

آخه مامانم کمردرد داره نمیتونه هی جارو بکشه ، بخاطر هنین دنبال یه چیز شلوغیم 😁😁😁

ممنون عزیزم که نظر دادی

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
به نظرم هر چند زمینه هر دوشون سیاهه ولی شماره یک شادتره  شماره 1

سیاه نیس گلم سورمه ایه 

تو عکس سیاه افتاده 

خوبه قیمتش مامان زنداداشم نه متری این قیمت میخواد بگیره...

واااای چه گرون ، احتمالا ۱۵۰۰ شونه باشه 

اگه میشه طرحای دیگرو انتخاب کنید

عزیزم مامانم تیره میخواد و گل ریز 

الان یه ماهه دنبال فرشیم ولی واقعا قشنگ نیستن 

چرا فرشای خیلی خوبی پیدا میشه ولی واسه خونه تازه عروس خوبه نه مامان من 

دومی دومی بلخره این تصمیم خطیرو گرفتم 😩

ممنون عزیزم که انقدر فکر کردی 😂😂😂

اها خب دومی خوشگل تره 

ممنون گلم که نظر دادی😘