2777
2789
عنوان

رنگ مو

398 بازدید | 18 پست

سلام خانوما .من پوستم سبزه روشنه و چشام عسلی حالا نمیدونم موهامو چه  رنگی  کنم همسرم اصرار داره دودی روشن یا زیتونی میترسم قشنگ نشه ممنون کمک کنید 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم پوستم سبزه روشنه خودم اصرار دارم بلوند کنم همسرم میگ نه!😁

من از دکلره خیلی وحشت دارم تازه موهام جون گرفته .شوهرمو بزور راضی کردم هایلایت نخواد  😐😑😑

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

میشه نام کاربریتو عوض کنی؟یاد زایمان طبیعی و چندش کاریهاش میفتم،حالم یطوری میشه..برا چندمین باره این حس از دیدن نامت بهم دست میده..

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
میشه نام کاربریتو عوض کنی؟یاد زایمان طبیعی و چندش کاریهاش میفتم،حالم یطوری میشه..برا چندمین باره این ...

نه عزیزم نمیشه نام کاربریم ربطی به زایمان طبعی نداره و یه وسیله جراحی دندون هستش و پروسه زایمان هم به هیچ عنوان چندش نیست 

نه عزیزم نمیشه نام کاربریم ربطی به زایمان طبعی نداره و یه وسیله جراحی دندون هستش و پروسه زایمان هم ب ...

این اسم وسیله ایه که طی زایمان طبیعی،اگه سر بچه گیر کنه،بااین دستگاه سر رو خارج میکنن.

نه عزیزم نمیشه نام کاربریم ربطی به زایمان طبعی نداره و یه وسیله جراحی دندون هستش و پروسه زایمان هم ب ...

تو نت سرچ کن،فقط وسیله ی دندان نیست..هیچ چیز زایمان طبیعی چندش نباشه،معاینات واژن و رحم صد در صد چندشه..

تو نت سرچ کن،فقط وسیله ی دندان نیست..هیچ چیز زایمان طبیعی چندش نباشه،معاینات واژن و رحم صد در صد چند ...

اسم کاربری یه چیز شخصی اصن دوست دارم این باشه .ایا من میتونم بگم شماهم اسم کاربریتو عوض کن .پس عوض کن من خوشم نمیاد

تو نت سرچ کن،فقط وسیله ی دندان نیست..هیچ چیز زایمان طبیعی چندش نباشه،معاینات واژن و رحم صد در صد چند ...

اصم قصد من همون وسیله زایمان بود و هست .

این اسم وسیله ایه که طی زایمان طبیعی،اگه سر بچه گیر کنه،بااین دستگاه سر رو خارج میکنن.

مطمینن من اطلاعاتم خیلی بیشتر نیاز به توضیح و نت گردی نیس .من اسم گاربریمو دوست دارم .به سلایق هم احترام بزاریم و نظراتو براخودمون نگه داریم  خیلی بهتره .

میشه نام کاربریتو عوض کنی؟یاد زایمان طبیعی و چندش کاریهاش میفتم،حالم یطوری میشه..برا چندمین باره این ...

من مسئول حس بد شما نیستم .دیدتو عوض کن 

سلام خانومی یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی،چجوریه بعضی وقتا عصب کشی وپرکردن دندون یک جلسه میشه بعضی وقتا 3جلسه؟به چی بستگی داره؟؟

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
سلام خانومی یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی،چجوریه بعضی وقتا عصب کشی وپرکردن دندون یک جلسه میشه بع ...

سلام عزیزم .بعضی وقتا آبسه یا لتهاب ته ریشه نداریم پس دندون رو یک جلسه عصب کشی و پر میکنیم ولی گاهی وقتی التهاب هس داخل ریشه دندون ترشح وجود داره ونمیشه خشک کرد پس دارو میزاریم داخل ریشه و چن روز بعد ادامه درمان