2777
2789

هفته ۲۸ هستم رفتم سونو بهم اینو گفتن.برا من زدن قطر بطن های جانبی مغز حداکثر نرمال و باید دوباره سونو بدم دارم دیوونه میشم توروخدا کسی اطلاعی داره کمکم کنه داغونم خیلی. 

گفتن تا ۱۰ نرماله برا منم همون قدره

وای خدا چیکار کنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

ببین من اطلاعی ندارم ولی اینو بهت بگم آروم باش سونو در وری زیاد میگه بمنم چرتو پرت زیاد گفتن خداروشکر بچه هام یکز از یکی سالم تر الکی فقط میخان نگران کنن آدمو

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم خودت داری میگی تاه ده نرماله برای توهم همونقدره چرا اینقدر ترسیدی اخه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
ببین من اطلاعی ندارم ولی اینو بهت بگم آروم باش سونو در وری زیاد میگه بمنم چرتو پرت زیاد گفتن خداروشک ...

بخدا انقد گریه کردم دارم دیوونه میشم

نمیدونم چیگار کنم چه جوری خودمو اروم کنم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
خب عزیزم خودت داری میگی تاه ده نرماله برای توهم همونقدره چرا اینقدر ترسیدی اخه

دکتر گفت دو هفته بعد بررسی کن

وای اگه خدایی نکرده بیشتر شه من چیکار کنم

میمیرم

نمیدونم چیه ولی پسر من انومالی گفتن کیست تو سرشه  دنیا رو سرم خراب شده بود سونوی بعدی گفتن ج ...

اصلا انفد داغونم که حد نداره نمیدونم چه جوری صبر کنم دو هفته

اصلا انفد داغونم که حد نداره نمیدونم چه جوری صبر کنم دو هفته

اشتباه میکنی گریه الکی نکن باور کن هیچی نیس توکلت به خدا باشه من سر یه بچم بهم گفتن قدش خیلی کوتاس اونقد گریه کردم بچم نرمال بود بدنیا اومد ۵۱ 😐

سر ی بچه دیگم گفتن آب کیست کمه ال میشه 

هیچیش نشد گفتن استخون رونش کوتاهه بازم هیچیش نبود منم هربار گریههههه ولی بچه هام الحمدلله سالم و قدشاون الان بلند

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم

سر یه بچم گفتن اصننن رشد نکرده باید درش بیاریم میخاستن آمپول بزنن ک زایمان زودرس کنم یه دکتر دیگه نذاشت بچمم نرمال بدنیا اومد 

نگران نباش ایشالله چیزی نیست یه سونوگرافی معتبر برو من سونو رنگی رفتم گفتن ختم بارداری بچه خیلی کوچی ...

بدترین حس دنیارو دارم الان . خیلی حالم بده تورو خدا واسم دعا کنید

سر یه بچم گفتن اصننن رشد نکرده باید درش بیاریم میخاستن آمپول بزنن ک زایمان زودرس کنم یه دکتر دیگه نذ ...

توروخدا واسم دعا کنین برا منم چیزی نباشه حالم خیلی بده دارم دق میکنم

توروخدا واسم دعا کنین برا منم چیزی نباشه حالم خیلی بده دارم دق میکنم

عزیزم این استرس تو بدتره خودتو کنترل کن انشاالله هیچی نیس