2777
2789
عنوان

جنس زن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 40 پست
نه بابا مردا از زنا خاله زنک ترن تو جمعشون ننشستی ببینی پشت سر دیگران چجوری رفتار میکنن شوهرم میگه ت ...

دقیقا😂

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مثالت موافقم تو زندگيه روزمره شايد بدجنسى زنا به چشم بياد. اما تو مسائل ديگه به نظرم اگه زنا هم مثل مردا بودن دنيا خيلى كثيف تر و بى رحم تر بود. اكثر متجاوزا، قاتلا، خلافكارا مردن. مردا خيلى راحت ميتونن سنگ دل و بى رحم باشن. 

چرا بابا مردا هم زیرآب همو میزنن تازه مردا پشت سر هم فحش به زن همدیگه هم میدن اینا چیزاییه که شوهرم ...

اره تازه مپرسن شب قبل ترتیب خانمتو دادی یا نه😂 خداروشکر شوهر من همه ازش میترسن

داغونن یعنی سنشون هم کم نیست بعضیاشون جای بابامونن ولی هیلی بد دهن و بی ادبن شوهر من خیلی سعی میکنه ...

به شوهرت بگو به شوخیاشون نخنده ولی خب ممکنه بهش بپرن ولی بهتر از اینه رو بگیرن

به شوهرت بگو به شوخیاشون نخنده ولی خب ممکنه بهش بپرن ولی بهتر از اینه رو بگیرن

شوهر من نسبتا مذهبیه اگه ببینه چرت و پرت میگن پامیشه از اونجا میره اصلا هم فحش بلد نیست حتی به شوخی هم حرف زشت نمیزنه یا غیبت نمیکنه از هیچکس حتی اینقدر حساسه که میگه جلو من نگید فلانی لز فلانی بهتره چون اینطوری غیر مستقیم داری از نفر دوم بد میگی و خودت اگه باشی دوست نداری کسی پشت سرت بگه یکی ازت بهتره.

شوهر من نسبتا مذهبیه اگه ببینه چرت و پرت میگن پامیشه از اونجا میره اصلا هم فحش بلد نیست حتی به شوخی ...

😐قدرشو بدون

والا من مخالفم به نظرم آدم هر جور باشه باهاش همون مدل رفتارميشه تو محيط كار هم همكار خانم هم آقاي زير آب زن و خاله زنك ديدم والا مرداي حالا كه تو خاله زنكي پيشي گرفتن همينجا هر روز ميخونيم خانوم ميناله مثلا بابام دير سلام كرد به شوهرم الان ديگه نمياد خونمون بعدم تجربه بهم ثابت كرده مردا به شدت حسودن فقط بروز نميدن 

نه عزیزم اینا تفکرات مرد سالار و ضد زنه که مدتهاست به خورد ما خانوما دادن ماها هم کم کم باورمون شده هرچی هست زیر سر زناست .زن و مرد هیچ فرقی ندارن مهم روحه آدم که میتونه خوب یا بد باشه به جنسیتش ربط نداره.

نه عزیزم اینا تفکرات مرد سالار و ضد زنه که مدتهاست به خورد ما خانوما دادن ماها هم کم کم باورمون شده ...

والا هیچکی بیش از من بفکر زن سالاری و حقوق اونا نیس اما وقتی تعصب رو میذارم کنار و واقعیتو میبینم متاسفانه زنا به خودشونم رحمی ندارن

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد