2777
2789
عنوان

جنس زن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 40 پست
بخشیش هم اینه ولی واقعا جنس خانما خیلی خورده شیشه ای هستش مثلا پدر شوهر کجا تا مادر شوهر قابل قیا ...

مثلا خودمون رو نگا کنیم چقد حرف و حدیث جاری و مادر شوهر برامون مهم..ولی مردا از۱۰۰تا یکیشون حرف باجناقشون واسش مهم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
نه فقط این نمیتونه باشه مثلا تو جلسات خانما همیشه غیبت و دو بهم زنی هست اما محاله تو جلسات مردا همچ ...

چرا بابا مردا هم زیرآب همو میزنن تازه مردا پشت سر هم فحش به زن همدیگه هم میدن اینا چیزاییه که شوهرم میگه از همکاراش و واقعا از دست بی ادبی و بیشخصیتیشون عاصی شده میگه تا به هم پشت میکنن شروع میکنن زیر پای همو خالی کردن تازه کارمند دولت هم هستن بعضیاشونم پولشون از پارو بالا میره ولی سرمونی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بابا مردا هم زیرآب همو میزنن تازه مردا پشت سر هم فحش به زن همدیگه هم میدن اینا چیزاییه که شوهرم ...

نسبتشون خیلی خیلی کمتره تا خانومایی که فضول و بی ادبن اخه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
من کاملا با شما موافقم ۱۳ ساله کار کردم با هیچ مردی مشگل نداشتم اما امان از خانمای حسود.دودمانتو به ...

یه جک میخوندم نوشته بود مردا از زنا مهربون ترن چون زنا هیچ وقت بی دلیل به مردا کمک نمیکنن ولی مردا همیشه بی دلیل به همه زنا کمک میکنن

به نظرم اینم از خودشیرینی مرداس نه از محبتشون

چرا بابا مردا هم زیرآب همو میزنن تازه مردا پشت سر هم فحش به زن همدیگه هم میدن اینا چیزاییه که شوهرم ...

دقیقا مردا اونم کارمندا خیلی زیر آب زن توشون زیاده

خیلیم شل و ول کار میکنن و حرف درمیارن برا هم

دهنشونم لقه 😑

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
یه جک میخوندم نوشته بود مردا از زنا مهربون ترن چون زنا هیچ وقت بی دلیل به مردا کمک نمیکنن ولی م ...

نه نه همیشه هم این نیست

میگم که من اروپا هستم اینجا مردا دنبال خود شیرینی نیستن هر کی پی کار خودشه 

اما کلا اینجا هم زنا بی ادب فضول و بد جنسن 

تا حالا مردی ندیدم این مدلی یا حداقل به این شدت بد خواه هم جنسش باشه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نسبتشون خیلی خیلی کمتره تا خانومایی که فضول و بی ادبن اخه

نه بابا مردا از زنا خاله زنک ترن تو جمعشون ننشستی ببینی پشت سر دیگران چجوری رفتار میکنن شوهرم میگه تازه همکار خانوم داریم تا رد میشه کلی درموردش حرفای زشت میزنن با این که بیچاره خیلی هم نجیبه و کاری هم بهشون نداره

نه بابا مردا از زنا خاله زنک ترن تو جمعشون ننشستی ببینی پشت سر دیگران چجوری رفتار میکنن شوهرم میگه ت ...

خدایی همکارای همسرتم نوبرن

خدانکنه کار اداریت به زن بیوفته قشننننننننننننگ به غلط کردن میوفتی 

از ان طرف مردای ببو گلابی هم تو کار حرصمو در میارن 

😅

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ🥀
نه با قصد و غرض ولی کلا یه حس خودشیرینی نسبت به خانوما تو اکثر آقایون هست که باعث میشه تو رفتارشون ب ...

نمیدونم من کارمند آقا زیاد داشتم خیلی کار راه انداز بودن اهل حاشیه هم نیستن

خدایی همکارای همسرتم نوبرن

داغونن یعنی سنشون هم کم نیست بعضیاشون جای بابامونن ولی هیلی بد دهن و بی ادبن شوهر من خیلی سعی میکنه قاطیشون نشه ولی بازم گاهی جلوش میشینن از این و اون میگن تا صداشو دربیارن انگار خوششون میاد میبینن اذیت میشه