2777
2789
عنوان

قبل زایمان طبیعی به چه روشی موهای زایدتون رو ازبین بردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شیکمت از من کوچیکتره حتما. من اصلا اونجاها رو نمیبینم ایینه میذارم جلوم و پودر موبر میزنم😂

نه بابا شکم من که فوق العاده بزرگ بود ولی من نگاه نمیکردم تموم که شد با اینه نگاه میکردم اگه جایی مونده بود شیو میکردم

من خیر سرم لیزر کردم راحت شم تا چند ماه خوب بود الان که باردارم هر روز درمیاد نتونستم جلسه تکمیلی رو ...

اخ چ بد...اخه توبارداری بخاطر هورمونا یکی کم مو میشه یکی پرمو.من دوماهه الان اپیلاسون کردم هنو درنیومده

وای منم طبیعی میخام نمیترسی الان؟از الان درد داری؟دردات چجورین؟من زایمان اولمه حس میکنم گیج میشم چیک ...

نه نمیترسم. دردام مثل دلدرد کمردرد پریودیه. چند ساعت یکبار میاد یه ذره درد میگیره میره. یاد میگیری

من کامل شیو کرده بودم ولی فرداش دردم گرفت اونجا هم دوباره واسم شیو کردن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲