2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی میخواین بخرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 59 پست

بنام خدا هیچی😓

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم یک هفته ست قهریم واقعا هم سرچیز بیخود قهرکرده که هیچ کس عمراهمچین کاری نمیکنه😭😭😭😭

دل و دمق هیچ کاری رو ندارم,قهرامون معمولا طولانی نمیشن ولی ایتدفعه خیلی کشش داده

خواهش میکنم برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید
نه بابا اصلا دست بزن نداره خداروشکر، موقع دعوا هم وسایل خونه رو نمیشکنه

خداروشکر عزیزم... شوخی کردم 

تبر دوست داره یکم غیرطبیعیه آخه یاد فیلمای ترسناک افتادم میزنن طرفو با تبر نصف میکنن

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

روز مرد کی هست؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دل و دمق هیچ کاری رو ندارم,قهرامون معمولا طولانی نمیشن ولی ایتدفعه خیلی کشش داده

دقیقا منم دلو دماغ هیچ کاری ندارم حتی خونه تکونی هم نکردم باورکن...صدباربهش فرصت دادم اون دلش نمیخواد کلا اشتی کنه انگار.

مرض داره الکی قهرکرده

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
خداروشکر عزیزم... شوخی کردم  تبر دوست داره یکم غیرطبیعیه آخه یاد فیلمای ترسناک افتادم میزنن طر ...

مامانم هم میگه نخر خطرناکه ، تو دعوا کار دستت میده.

بهش میگم : مامان مگه خونه خودتون تبر دارین بابا چند بار با تبر نصفمون کرده !!!!