2777
2789

سلام دوستان، خودم کارمند بانک هستم و همسرم هم کارمند یه سازمان دولتی سطح بالا هستن ، و از نظر امکانات مالی و رفاهی مشکل خاصی ندارم  و از زندگیم و شرایطمون راضی هستم، شغل دوم هم داریم ولی  گاهی به خاطر بچه هام به این فکر می کنم که به یه کشور پیشرفته مهاجرت کنیم، در صورتی که می دونم اونجا نمی تونم این شغل و این شان اجتماعی رو داشته باشم، شما اگه این شرایط رو داشتین به مهاجرت فکر می کردین؟

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

ما شغل و درآمد خوبی داریم ولی داریم مهاجرت میکنیم یکساله اقدام کردیم 

بحث فقط پول نیست بنظرم کیفیت زندگی مهمتره و البته بیشتر بخاطر آینده دخترم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه در حد تلاش و لیاقتمون ارامش و رفاه داشتیم شاید به رفتن فکر نمیکردم . به هر حال دوری از پدر و مادر و تجربه ی غربت و فرهنگ جدید خیلی آسونم نیست . اونم تو سن بالای سی سال ..

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

به نظر من مهاجرت فقط باید به شرط شرایط بهتر باشه

اگر قراره بعد از مهاجرت شرایط خوبی نداشته باشیم ،این کار اشتباه هست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

ما اینجا شرایطمون بد نیست اصلا

درآمدمون کافیه

خونه و ماشین داریم 

خداروشکر اوکییم 

ولی داریم میریم 

همه چی اینا نیست 

وقتی شب میخابی صبح بیدار میشی میبینی یهو قیمت همه چی سه برابر شده هرچقدرم خوب باشی باز ته دلت استرس میگیری

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ما شغل و درآمد خوبی داریم ولی داریم مهاجرت میکنیم یکساله اقدام کردیم  بحث فقط پول نیست بنظرم ک ...

منم به همین دارم فکر می کنم، البته ما چون شغل دولتی سطح بالا داریم یکم تصمیم گیری برام سخته 

به نظر من مهاجرت فقط باید به شرط شرایط بهتر باشه اگر قراره بعد از مهاجرت شرایط خوبی نداشته باشیم ،ا ...

برای من و همسرم شرایط خوب نمیشه ولیس برای اینده بچه ها، احتمالا بهتر میشه 

به نظر من ايران خيلي كشور خوبيه اب و هواش خوبه و همه چيز هم به فراوني وجود داره و هيچي كم نيست اينجا و فقط گرونه خيلي گرون شما كه شغل و درامد خوبي دارين بهتره كه بمونين همينجا ميتوني بهترين امكانات رو براي بچه تون فراهم كنيد 

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
منم به همین دارم فکر می کنم، البته ما چون شغل دولتی سطح بالا داریم یکم تصمیم گیری برام سخته 

خب طبیعتا این  شغل رو اونجا نمیتونید داشته باشین اما  هرجایی یکسری نکات منفی داره یکسری مثبت شما باید ببینی مثبتها ارزشش رو داره یا نه چون بالاخره هیچ کجا بهشت نیست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
به نظر من ايران خيلي كشور خوبيه اب و هواش خوبه و همه چيز هم به فراوني وجود داره و هيچي كم نيست اينجا ...

اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برای بچه هام فداکاری نکردم