سلام دوستان، خودم کارمند بانک هستم و همسرم هم کارمند یه سازمان دولتی سطح بالا هستن ، و از نظر امکانات مالی و رفاهی مشکل خاصی ندارم و از زندگیم و شرایطمون راضی هستم، شغل دوم هم داریم ولی گاهی به خاطر بچه هام به این فکر می کنم که به یه کشور پیشرفته مهاجرت کنیم، در صورتی که می دونم اونجا نمی تونم این شغل و این شان اجتماعی رو داشته باشم، شما اگه این شرایط رو داشتین به مهاجرت فکر می کردین؟
من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
نه اگه در حد تلاش و لیاقتمون ارامش و رفاه داشتیم شاید به رفتن فکر نمیکردم . به هر حال دوری از پدر و مادر و تجربه ی غربت و فرهنگ جدید خیلی آسونم نیست . اونم تو سن بالای سی سال ..
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
اگر قراره بعد از مهاجرت شرایط خوبی نداشته باشیم ،این کار اشتباه هست
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
به نظر من ايران خيلي كشور خوبيه اب و هواش خوبه و همه چيز هم به فراوني وجود داره و هيچي كم نيست اينجا و فقط گرونه خيلي گرون شما كه شغل و درامد خوبي دارين بهتره كه بمونين همينجا ميتوني بهترين امكانات رو براي بچه تون فراهم كنيد
منم به همین دارم فکر می کنم، البته ما چون شغل دولتی سطح بالا داریم یکم تصمیم گیری برام سخته
خب طبیعتا این شغل رو اونجا نمیتونید داشته باشین اما هرجایی یکسری نکات منفی داره یکسری مثبت شما باید ببینی مثبتها ارزشش رو داره یا نه چون بالاخره هیچ کجا بهشت نیست
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد