2777
2789
ببخشیداستارترسوال میپرسم بچها من هفته هفتم‌چندروز بود تهوع داشتم الان دوروزه قطع شده خطرناکه البته ب ...

چرا خطر نام من هفته سیزدهم دوهفته بود خوب شده بود باز الان دوروزه برگشته

میاد و میره نگران نباش

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قصدشو نداشتیم اثاث کشی داریم 

اشکالی نداره خدا خواسته دیگه😍😍

فقد ی سوال خصوصی دارم اگ دوس داری جواب بده با پیشاب یا مشکوک بود رابطتون؟ببخشیدا چون خودم پسفردا موعدمه و ی علامتایی دارم ک فکرمو مشغول کرده میپرسم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چطور آزمایش بدم؟؟؟دکتر باید بنویسه؟؟؟

بله دکتر مینویسه تو آزمایشگاه آزمایشگاه خون میدی بعد برگه ازمایش و بی بی چک با یه سرهمی ناز بذار تو یه باکس به شوهری کادو بده 😍😍😍البته یه کارت پستال با مضمون  بابایی من اومدم یادت نره 😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من چندروز پیش زدم هالهtرنگ داشت ولی بعدش محو شدکلا منفیه؟

اره احتمالا

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
چرا خطر نام من هفته سیزدهم دوهفته بود خوب شده بود باز الان دوروزه برگشته میاد و میره نگران نباش

خدابچتو برات نگه اره اخه این کوچولودنیامونه من دوسه روز پیش سونودادم الان دیگ پس نرم الکی؟

خدابچتو برات نگه اره اخه این کوچولودنیامونه من دوسه روز پیش سونودادم الان دیگ پس نرم الکی؟

نه نرو سونوی زیاد واسه بچه خیییییلی ضرر داره ها

بیشتر از اونی ک دکتر دستورشو میده نرو

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

اشکالی نداره خدا خواسته دیگه😍😍 فقد ی سوال خصوصی دارم اگ دوس داری جواب بده با پیشاب یا مشکوک بود ر ...

نه عزیزم خواهش میکنم

مشکوک نه نداشتیم فکر کنم با همون پیشابه

بازم خداخواستست نمیدونم😐

نه برای چی بری نی نی گناه داره براش ضرر داره

خیالت راحت من هشت هفته دکترم قرص ب شیش نوشت

از فرداش نخورده یهو کلا قطع شد حالت تهوم

باز ی هفته بعد شروع شد 

توکه هم قرصشو خوردی هم امپولشو زدی

خوشحال باش که رفته حالت تهوعه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
نه عزیزم خواهش میکنم مشکوک نه نداشتیم فکر کنم با همون پیشابه بازم خداخواستست نمیدونم😐

اوه اوه پس منم ممکنه باردار باشم 😑ی بیبی چک گرفتم منتظرم روز موعدم برسه خخخ مرسی جوابمو دادی عزیزم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...