2777
2789

زوم هم نکردم معلومه مثبته 😍

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

من دیروز  برا خواهر شوهر ۳۶ ساله ام بی بی چک  خریدم  

برم بپرسم  چی شد  نی نی  داره یا نه

گرچه  نی نی  نمیخواد و  دوتا   بچه شیطون داره 

😎😎😎

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 10 روز پریودیم عقب افتاده می ترسم حامله باشم چون بچه کوچیک دارم.

البته من سابقه تنبلی تخمدان و عقب افتادن پری رو دارم اما الان نمی دونم حامله ام یا نه

اگه بی بی چک بگذارم جواب میده؟

شما چه علایم بارداری دارید؟ 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

روز تولد اقاتون ی لباس نی نی بخر بهش کادو بده

منم وقتی فهمیدم چند روز بعدش تولدشوهرم بود همینکارو کردم با جواب ازمایشو و بیبی بهش هدیه دادم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
خداخواسته ست😐

خدا هر چی بخواد به صلاحته انشالله قدمش پراز خیر و برکت باشه براتون چه هدیه قشنگی دم عیدی از خدا گرفتید😘😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچها اگ میش منم دریابید😔

عزیزم عادی تهوع بیشتر از کمبود ویتامین هاا هستش دوران بارداری قشنگی رو برات ارزو میکنم عزیزم داشتن و نداشتن تهوع اصلا غیر  عادی نیست گلم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......