2777
2789

ما و مادرشوهرم اینا تو یه کلان شهر زندگی میکنیم...ولی خونواده خودم شهرستانن...همین طور خواهر شوهرم که متاهله هم همون شهرستانه...ما همیشه عید که میشه میریم شهرستان....

حالا اینو میخواستم بگم که عید دلم نمی خواد برم خونشون، حتی اگه دعوت کرد....شوهرم خودش تنهایی بره

ولی با شناختی که من از شوهرم دارم، میدونم قبول نمی کنه...منو به زور میبره

ولی اصلا نمیخوام برم به خاطر اینکه آخرین باری که با هم بودیم ، بهمون تیکه انداخت و توهین کرد ...خیلی بهم برخورد...

قضیه اینجوریه که ظهر دعوت بودیم خونه مادرشوهر....اون  هم اونجا بود....بعد ما بنا به دلایلی نشد دیر رسیدیم اونجا، ینی وقتی رسیدیم سفره ناهار پهن بود...

بعد خواهرشوهر بی شعور برگشت به شوهرم گفت : محسن چرا اینقد دیر جایی میرین؟ چرا زودتر نمیاین؟

آدم  فقط برا ناهار خوردن که جایی نمیره!!!!

شوهرمم گفت چه فرقی میکنه....بعد ناهار بیشتر میمونیم تا دیدن کنیم

ولی من سکوت کردم .خیلی سختم شد ازین حرفش...اصن کوفتم شد...حالا خوبه اونجا چیزی هم نمی خورما، بعد آدم اینجوری بشنوه خیلی زور داره...با اکراه نشستم سر سفره بیشتر رنجمو خالی کردم، چند تا قاشق به زور خوردم و زود پا شدم

احتمال میدم ازین ناراحت بودن که زودتر نرفتم برا کمک...دیگه اینطوری عقده گشایی کردن

بعد که اومدیم خونه شروع کردم برا شوهرم خط و نشون کشیدن که من دیگه نمیام خونتون( این حرفم تنها به خاطر اون رفتار خواهر شوهر نبود، قبل از اون هم چندبار مادر شوهرم حرکت زده بود، یه بار یکم آرایش داشتم بهم تیکه انداخت چون ما مذهبی هستیم، یه بار دیگه هم راجع به مامانم تیکه پرونی کرد،.....اووووووه ازین رفتارا زییییییاد بوده

که منم دیگه ظرفیتم پر شد، به خاطر همین چیزا به شوهرم گفتم قطع رابطه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما شوهرم کولی بازی درآورد که باید بیای، ...گفت اگه نخوای بیای منم شهرستان خونتون نمیام، عیدخودت تنها برو....

ولی من پدر و مادرم خیلی خیلی حساسن...غصه میخورن بفهمن رابطه مون شکرآبه...

به خاطر همین کوتاه اومدم...خونه مادر شوهر رفت وآمد داریم ولی خونه اون نکبت واقعا نمیخوام دیگه پامو بذارم..تا متوجه حرفش بشه...بفهمه آدم وقتی مهمون دعوت کرد نباید هر رفتاری داشته باشه

حالا چیکار کنم به نظرتون؟

از همین حالا برا عید دارم خودخوری میکنم😖😖😖

به داداشش ی حرفی زده..شما هم خیلییییی حساسین دیگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

وا به خاطر همین حرف که چرا دیر اومدی ؟؟؟!!!

همون موقع جواب میدادی بهش چرا زندگیت و اعصابت رو بهم میریزی ؟!

حرف زشتی نزده والا خواهر و برادری یه چیزی گفتن تموم شد دیگه کشش نده

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

چقدر حساسی

چیزی نگفته که درضمن حرفش حق بوده

شمام بجای بهانه تراشی باید علتشو توضیح میدادی و بیخودی ناراحتی نمکردی هرچند اون روی صحبتش با برادرش بوده نه شما

نه اینکه اینو پیراهن عثمان کنی برا اینکه نری اصلا خونش

واقعا آدم میمونه از عجایب نی نی سایت

ماهمیشه دیر میریم سر سفره میرسیم خواهرشوهرم تیکه میندازه منم به شوخی جواب میدم شوهرمم میگه خب واسه ناهار دعوت بودیم دیگه غذا رو بکشین میخوایم بریم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش

اینجوری پیش بری و اینقدر حرص بخوری و خودخوری کنی دورازجونت مریضی میگیری..خوب بگه..به داداشش ی حرفی زده..شماهم مینشستی غذاتو میخوردی..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

کاملا درکت میکنم ولی اگر نری با این اخلاق شوهرت ک گفتی احتمال داره بینتون دلخوری ب وجود بیاد و پدرمادرتم بفهمن . پس برو ولی فقط یک بار در حد همون یک ساعت . اینجوری هم تو رفتی خونش هم اون متوجه اشتباهش میشه!

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫