ایلین۱۱۱ مدیر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1074 عنوان شک دارم بهش | مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 88 پست سلام دوستان بدجور افتادم توشک کمک کنید بچها 1397/12/21 | 06:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29526 نمیدونمچکار کنم ی دلم میگه خیانته یه دلم میگه نه دفعه بعد جایی خواستی بری به همسایت بسپر امار همسرت رو داشته باشهو اینکه دقیق تاریخ برگشت نده اگر حس ششمت میگه خبری، یهو برگرد بگو میخواستم سورپرایز شیزمینه خطا کردن داره؟ از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6965 نکنه اسپری زده کی با اسپری زدن سوخته ک شوهرت دومی باشه؟؟؟ دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
68sogoli عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 882 مگه میشه با بخاری بسوزه اخه چطور نکنه رفته با یکی بهم خیانت کرده با بخاری که بهتون خیانت نکرده .برگردین خونه از نزدیک ببینین واقعا سوختگیه یا نه .و الکی هم ب خودت استرس نده و خیانت و جذب نکن تو زندگیت
مریم7575 عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 1561 اخه نمیره تو عقلم با بخاری اونجاش بسوزه وای دارم دیونه میشم وا میشه دیگه چسبیده ب خودش نیس مس شما خب رو ب بخاری بوده یهو خورده 😑😐😕چ شکای بیخودی ❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
ladybard عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 4890 توشکم عجیب شکت خیلی بی مورده بنظرم.من همیشه میگم شک کنید.ولی الان خیلی بیجاست.ی نصیحت خواهرانه بکنمتنهانرو تامیشه خونه مادرت.حتی دوساعت برین بمونین ولی باهم برین وبرگردین.
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6965 فک کنم اثرات نی نی سایته ک ایقد منفی بافی میکنی 😐😐😐😐 نترس نترس ،جاش هر وقت رفتی خونه ی بهونه پیدا میشه واسه خندیدن ،وقنی جلو بخاری نشستی بگوو عهه بو چیز سوخته میاد خخخ دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
purple_heart عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2918 اگ اعتماد نداوی چوا ولش کردی رفتی بشین تو خونت مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم
ایلین۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1074 دفعه بعد جایی خواستی بری به همسایت بسپر امار همسرت رو داشته باشه و اینکه دقیق تاریخ برگشت نده اگر ح ... نه تاحالا خیانت نکرد ولی شوهرم خوشکل وخوشتیپه خاطر خاه زیاد داره از طرف اونا خوششون میاد ولی شوهرم کاریشون نداره
زرد_پرتقالی عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 628 آخه یعنی چی الکی ب همسرت شک میکنی زندگی رو ب کام خودتون زهر میکنی😐اگه بهش اطمینان نداری تنها نذارش خونه😐
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21601 اوووو خیانت چیه بابا من خودم صد بار تاحالا موقع لباس پوشیدن کنار بخاری خودمو سوزوندم من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ladybard عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 4890 نه تاحالا خیانت نکرد ولی شوهرم خوشکل وخوشتیپه خاطر خاه زیاد داره از طرف اونا خوششون میاد ولی شوهرم ک ... کاشششش پیام نداده بودی بهشاگرمیتونی پاکشون کناخه سوختگی بخاری،بااسپری فرق داره.
زرد_پرتقالی عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 628 دفعه بعد جایی خواستی بری به همسایت بسپر امار همسرت رو داشته باشه و اینکه دقیق تاریخ برگشت نده اگر ح ... اینکه خیلی زشته و اصلا شکل خوبی نداره. ب همسایه بسپاره امار همسرشو داشته باشه؟!😐
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29526 اینکه خیلی زشته و اصلا شکل خوبی نداره. ب همسایه بسپاره امار همسرشو داشته باشه؟!😐 اگر شک داشته باشه اره چرا که نه، شک مثل خوره میفته به جونش.اگر شک نداری و فقط میخوای کنترل کنی که یه موقع خطا نره ، حرف شما درسته.ولی اون شک اصولا از حس ششم قوی خانما میاد. از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد