2777
2789

تااازه اونوقت ک میاد دنبالت ک ببرت خونه، با خنده و مسخره و.... برو جلوش و بگو ببینم چیکار .... کردی

نکنه تو‌خونه بوی سوختگیش میاد

عود روشن میکردی

بخاری رو آب کشیدی.....

کلی از شوخی حرفای اینجور بزن و بخند

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگه از من داغونتری که ..... حالامن شوهرم سرشو یچرخونه کشتمش ولی تو باریک الله داری خخخخخخ خب شوهر منم چندروز پیش باسنشو سوزود اتفاقا منم خونه نبودم عکسشو به زور دستشو رسونده بود فیلم گرفت فرستاد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
کلا عروسیاشون دسته جمعی کردی میرقصن

ماهم عروسیامون قاطی ودسته جمعیه بگیر بخواب 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

عزيزم شما توي ي تاپيكت گفتي نسبت ب شوهرت سرد شدي و حتي اگه با يكي ديگه ببينيش برات مهم نيست بعد حالا سر سوختگي ى خودش هم اومده بهت گفته اينطوري شك داري؟؟؟بالاخره تكليفتو با خودت روشن كن

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
عزيزم شما توي ي تاپيكت گفتي نسبت ب شوهرت سرد شدي و حتي اگه با يكي ديگه ببينيش برات مهم نيست بعد حالا ...

اره سردم احساس ندارم ولی کنجکاو شدم میخام بهش گیر بدم بلکه این احساس تکون بخوره

اره سردم احساس ندارم ولی کنجکاو شدم میخام بهش گیر بدم بلکه این احساس تکون بخوره

احساس نداریو این همه آی و وای کردی ک نکنه خیانت کرده باشه  بعد استارتر مگه خیانت کنه اونجاش میسوزه؟جالب بود یچیز جدید از نی نی سایت یادگرفتم  

👪