2777
2789
نمیدونم‌چکار کنم ی دلم میگه خیانته یه دلم میگه نه

دفعه بعد جایی خواستی بری به همسایت بسپر امار همسرت رو داشته باشه

و اینکه دقیق تاریخ برگشت نده اگر حس ششمت میگه خبری، یهو برگرد بگو میخواستم سورپرایز شی

زمینه خطا کردن داره؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه با بخاری بسوزه اخه چطور نکنه رفته با یکی بهم خیانت کرده

با بخاری که بهتون خیانت نکرده .برگردین خونه از نزدیک ببینین واقعا سوختگیه یا نه .و الکی هم ب خودت استرس نده و خیانت و جذب نکن تو زندگیت 

اخه نمیره تو عقلم با بخاری اونجاش بسوزه وای دارم دیونه میشم

وا میشه دیگه چسبیده ب خودش نیس مس شما خب رو ب بخاری بوده یهو خورده 😑😐😕چ شکای بیخودی

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
توشکم عجیب

شکت خیلی  بی مورده  بنظرم.من همیشه میگم شک کنید.ولی الان خیلی بیجاست.

ی نصیحت خواهرانه بکنم

تنهانرو تامیشه خونه مادرت.حتی دوساعت برین بمونین ولی باهم برین وبرگردین.

فک کنم اثرات نی نی سایته ک ایقد منفی بافی می‌کنی 😐😐😐😐 نترس نترس ،جاش هر وقت رفتی خونه ی بهونه پیدا میشه واسه خندیدن ،وقنی جلو بخاری نشستی بگوو عهه بو چیز سوخته میاد خخخ

دفعه بعد جایی خواستی بری به همسایت بسپر امار همسرت رو داشته باشه و اینکه دقیق تاریخ برگشت نده اگر ح ...

نه تاحالا خیانت نکرد ولی شوهرم خوشکل وخوشتیپه خاطر خاه زیاد داره از طرف اونا خوششون میاد ولی شوهرم کاریشون نداره

نه تاحالا خیانت نکرد ولی شوهرم خوشکل وخوشتیپه خاطر خاه زیاد داره از طرف اونا خوششون میاد ولی شوهرم ک ...

کاشششش پیام نداده بودی بهش

اگرمیتونی پاکشون کن

اخه سوختگی بخاری،بااسپری فرق داره.

اینکه خیلی زشته و اصلا شکل خوبی نداره. ب همسایه بسپاره امار همسرشو داشته باشه؟!😐

اگر شک داشته باشه اره چرا که نه، شک مثل خوره میفته به جونش.

اگر شک نداری و فقط میخوای کنترل کنی که یه موقع خطا نره ، حرف شما درسته.

ولی اون شک اصولا از حس ششم قوی خانما میاد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد