2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسکویت شکلاتی شف طیبه رو سرچ کن من پختم عالی بود

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

شیرینی میکادو خوشمزاس 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

فقط اگ میخوای خوشگلش کنی تو پودر قند بغلطونش و بچین تو سینی فر.روش ترک میخوره خوشگل میشه یا چند تا اسمارتیز بزار روش

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

این اول صفحشه کلا از این سایت هرچی بپزی عالی میشه من اکثر دستورامو از اینجا میگیرم

اگ بخوام همه رو اسکرین بگیرم زیاد میشه چون با عکس توضیح دادن

ابنو دبدم‌ولی دستوری توش نبود!

بزن رو مطابق دستور ک تو متنش هستو سبزه

آهان پیدا کردم مچکرم ام اند ام همون اسمارتیزا روشون هستن؟که میتونیم نزاریم؟ من تو فر گاز میپزم.ب ن ...

اره همون .نزاری هم میشه مثل همون عکسی ک واست فرستادم.من تو فر درست کردم فقط زیرشو روشن کن .واس من ۱۵ دقیقه ای پخت.چک کن یکم زیرش ک طلایی شد خاموش کن و از فر بیار بیرون بهش دست نزن چون یکم نرمه تو هوای محیط کرانچی میشه.یکم ک سرد شد تو ظرف در دار بریزو نگه دار

اون سایته بسکویت های دیگ هم گذاشته سرچ کن کارگاه اشپزسازی اولین صفحه چیزای جدیدشه