دندونمو پر کردم قبلا،خود به خود عفونت کرده وصورتم ورم کرده هر چی مسکن میخورم فایده نداره انتی بیوتیکم میخورم اون قسمت صورتم داغ انگار تب داره بچه هم شیر میدم.داغونم یه راه حلی بدید خوب بشه لطفا.
اب نمک درست کنید کلا تو دهنتون نگه دارید چندروز تکرار کنید برا همیشه خوب میشه تو روز کلا دست خالی نمونید لیوان اب نمک کلا دستتون باشه یکی دوروز تحمل کنید خوب خوب شده
ممنون دوستان.تا عفونتش خوب نشه نمیتونم برم دندونپزشکی.فوبیا پیدا کردم از دندونپزشکی.ظاهر دندونم سالم ولی میتراشه میگه رسیده به عصب داغونه دندونام.میترسم برم دکتر
من سر دندون درد ۲هفته کامل بی خوابی کشیدم تاااینکه چندشب پشت سرهم ذغال ریختم نو جا اسفندی قرمز شد دستکش دستم کردم پودر کردم عنبر نسا رو ریختم رو ذغال تو حیاط یه پارچه ک دیگه لازمش نداشتم انداختم رو سرم دودش خورد ب دندونم دوسه روزه خوب شد لباساتون فقط نباید نو باشه ک بوی عنبر نسا نمیره با چندبار شستن
ممنون دوستان.تا عفونتش خوب نشه نمیتونم برم دندونپزشکی.فوبیا پیدا کردم از دندونپزشکی.ظاهر دندونم سالم ...
اینقد عنبرنسا و اب نک پشت سرهم تکرار کن تا عفونت دندونت یجا جمع شه و سر باز کنه و بیاد بیرون واسه من به بدترین نحو عفونت داشت اینقد این کارو تکرار کردم تا صورتم باد کرد و عفونت دندون یجا جمع شد بعد رسید و خودشم ترکید کلا دیگه خوب شدم