2777
2789

سلام خانومای عزیز

من۷ ساله که باردار نمیشم و تنبلی تخمدان دارم ،عکس رنگی هم انداختم که یه لوله بسته هم دارم، الان دکتر آصف جاه رفتم و بهم گفت باید آی یو آی انجام بدی برای فروردین ماه.

میخواستم بدونم به جز آمپول گونال اف و قرص ( فکر کنم کلومفین) که داده کار خاص دیگه ای هم انجام بدم که زودتر باردار بشم.

ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه، داروی دیگه ای هم بخورم کنار اینا یا روش سنتی انحام بدم ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم 4 ساله درگیرشم..تو فکر آی یو آی هستم هزینه ش چقدره؟

زیاد خودمم نمیدونم فقط داروهام نزدیکه ۵۰۰ تومن میشه و خود دکتر ۲۰۰ جدا میگیره و بیمارستان رو نمیدونم

مگه چه داروهایی داره؟؟؟ بجز قرص و امپول چیز دیگه ای هم هست

آخه فکر کنم دارو کم داده ،چون جاهای دیگه تو نی نی سایت دیدم نوشته بودن که داروهای دیکه ای هم کنار اینا مصرف کرده بودن، من نمیخوام چند بار آی یو آی انجام بدم و الکی هزینه بکنم ،میخوام یه بار بشه و با روش درست

آخه فکر کنم دارو کم داده ،چون جاهای دیگه تو نی نی سایت دیدم نوشته بودن که داروهای دیکه ای هم کنار ای ...

ان شالله عزیزم حتما نتیجه میگیری

کدوم شهری؟

یه بیمارستان و دکتر حاذق برو حتما

ما آبادانیا   
ان شالله عزیزم حتما نتیجه میگیری کدوم شهری؟ یه بیمارستان و دکتر حاذق برو حتما

تهران هستم، دیگه رفتم پیش دکتر آصف جاه ،با بدبختی دقت داد و کلا میگن خیلی دکتر خوبیه 

من رفتم برای آی وی اف و گفت نمیخواد باید آی یو آی بشی

ایشالله عزیزم 

برای شما هم همینطور

تهران هستم، دیگه رفتم پیش دکتر آصف جاه ،با بدبختی دقت داد و کلا میگن خیلی دکتر خوبیه  من رفتم ...

بازم خوبه تهران دکتر خوب فراوونه من آبادانم این همه راه میرم تا اهواز بخدا خسته شدم

هروفت میرم دکتر میگه شرایطت خوبه حداقل یه فولیکول بالغ دارم البته با قرص و آمپول شوهرم یکم تحرکش کمه عمل کرده اینماه ماه اول اقدامم بود قبلش اقدام بودم ولی نمیدونستم شوهرم واریکوسل داره تا عمل کرد و الان موندم ببینم خدا چی میخواد دیگه صبرم تموم شده گفتم نشه سریع میرم برا ای یو ای

ما آبادانیا   
بازم خوبه تهران دکتر خوب فراوونه من آبادانم این همه راه میرم تا اهواز بخدا خسته شدم هروفت میرم دکتر ...

الهی عزیزم

ایشالله تو هم باردار بشی

درکت میکنم

از من میشنوی برو سریع برای آی یو آی و الکی مثله من چند سال وقتت رو هدر نده، دکترا فقط برای پول ویزیت ما رو سرگرم میکنن، من رفتم پیش دکتر آصف جاه عصبانی شد و گفت دختر چرا الکی این همه وقت گذاشتی و چرا به تو درمان درست رو ندادن ،منم گفتم نمیدونم به خدا.

بعد بدونه معطلی و حتی نوشتن آزمایش و ... گفت ماه بعد آماده شو و بیا سریع برای آی یو آی،اصلا وقتت رو هدر نده، حتی من شوک شدم و گفتم دکتر قبلش سونوگرافی یا آزمایش خونی و ... که گفت ماشالله یه عالمه برگه آزمایش تو این چند سال داشتی و بسه دیگه ،باید بریم سریع سراغ درمان درست.

الهی عزیزم ایشالله تو هم باردار بشی درکت میکنم از من میشنوی برو سریع برای آی یو آی و الکی مثله من ...

ان شالله نتیجه بگیری

من عکس رنگی دادم هیچ مشکلی نبود خدا روشکر

فقط انتی مولرینم بالا بود 9 بود که نشون دهنده پلی کیستیک هروفت میرم سونو میکنه میگه عالیه رحمت خیلی خوبه ضخامتت عالیه ماه اول hmgزدم براhcg همسرم کارفوری داشت رفت سفر بعد شد کیست یکماه ال دی خوردم دفع شد بالاخره اینماه شوهرمو قفل و زنجیر کردم ولی خیلی دلشوره دارم کاش خدا جواب دعاهامو بده خسته شدم بخدا کارم شده گریه گریه گریه

ما آبادانیا