2777
2789

چیکار کنم. من. ناهار خوردم قندم امروز دوباره ساعت چهار  قندنو گرفتم 78بود یه بشقاب برنج خوردم.   چون دستگام نه تایی بالا نشون. میده قندمو. .... دیگه هیچی نخوردم. تا ساعت 8ونیم شام خوردم یه کف دست نون. چهارتا. کباب لقمه فقط ... یه ساعت بعد قندنو گرفتم 188بود. دوباره دوساعت بعد گرفتم 176الان باز گرفتم 170 قبل شام هم انسولینم 6واحد بود زدم. دوباره نیم ساعت پیش دیدم وایین نیومده دو واحد دیگه سرخود زدم میترسم. بالاست قندم. خیلی؟؟ چیزی نیهش یه وقت...

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج نخور. 

منم تو بارداری قند گرفتم البته فقط متفورمین می خوردم. 

فقط برنج و نون نخور.و میوه های شیرین

با سالاد سرکه سیب بخور. 

بقیشم توکل به خدا. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
اونقدرام بالا نیست که پشت سر هم انسولین بزنی

کلا روزی 12واحده انسولینم. ترسیدم. خوب بعد سه ساعت ونیم 170  بالاست باید 120باشه بعد دو ساعت. نهایت 130 خیلی بالاست  

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

خوبه بالا نیس.وای ایقد انسولین نزن.خدای نکرده افت نگیرت.دوباره تست بگیر ببین چند شد

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

کلاه بادمجون رو بذار بپزه آبش رو بخور فوری قندخونتون میاد پایین

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون