2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کسانی رو میشناسم که با همین روش صاحب فرزند شدن اتفاقا طوری شده که اون زن و مرد ار عمق وجودش ...

ان شاءالله واسه ایشون و همه همینطور باشه

ان شاءالله هر چی به خیریت و خوبیه همون رقم بخوره براشون

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

بچه ها عجب راهکارایی میدید 😐از شوهرت جدا شو بعد برو با یکی دیگه دوست شو بعد دوباره برگرد به شوهرت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی راه راست و قانونیش تو ایران هست و کاملا شرعی اعلام شده و اون هم مراجعه به مرکز ناباروری و گرفتن اسپرم از بانک اسپرمه  و همه چیز هم سکرت میمونه . دیگه این ژانگولر بازیا چیه ؟؟😐😐😐

بچه ها عجب راهکارایی میدید 😐از شوهرت جدا شو بعد برو با یکی دیگه دوست شو بعد دوباره برگرد به شوهرت😐 ...

اخه میگه نمیخواد هزینه کنه

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
نمیشه خودت به همکاری دوستی چیزی رو بزنی ما مثلا از شوهرت جدا بشی قانونی نه ها شرعی بعد با یکی دوست ب ...

یعنی یه مرد اجازه میده زنش بره با یکی دیگه بخوابه ؟ منظورتون همینه؟

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

ببخشید من اطلاع ندارم  تو ایران  از نظر شرعی قبول نشد این روش انگاری استاد  تنظیم خانواده امون  میگفت نمیشه!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!