2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
از برادر که بچه مشکل ژنتیکی پیدا میکنه. دختر عمو پسر عمو هم بخوان با هم ازدواج کنن بچه دار بشن باید ...

برادرشوهرم میشه؟ جدی میگما.بد نیست. حداقل از خون خودشونه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجوری که بازم بچه شوهرت محسوب نمیشه... ممکنه الان شوهرت تحت شرایط و یا خستگی قبول کنه اما چ ...

خب حداقل بچه ی زنش هست.حداقل تو رحم زنش پرورش پیدا میکنه و از همون نوزادی زیر دست همین مرد بزرگ میشه. قبولش خیلی راحت تر از بچه بهزیستیه

از برادر که بچه مشکل ژنتیکی پیدا میکنه. دختر عمو پسر عمو هم بخوان با هم ازدواج کنن بچه دار بشن باید ...

درکل میگن درجه اول از اشناهاتون بگیرید

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
یعنی الان اسپرم میخای .اخه عزیزم کی حاضره بچشو ب کسی بده .انشالله خدا واست معجزه کنه و بی دردسر بهت ...

اسپرم که بچه نیست😅😅😅میلیون میلیون میریزن دور😂😂😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
عزیزم اینجوری که بازم بچه شوهرت محسوب نمیشه... ممکنه الان شوهرت تحت شرایط و یا خستگی قبول کنه اما چ ...

اگه شوهرش این بچه که که تو رحم زن خودش بزرگ بشه قبول نکنه اون بچه که از پرورشگاه اومده رو هم قبول نمیکنه دیگه :|

نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقی ...

اشتباه میکنی.پس بشین منتظر معجزه باش

چرا دنبال راه حلی وقتی خودتون جوابو دارین

اااییی حرصم میگیره

عقلو خدا داده عزیزم مراکز ناباروری انقدرام ک شما فک میکنی هزینه بالا نداره  فک کردین این هزینه ای ک شما میخوایی بکنی کمتره؟؟؟!!!!!

بازم میگم شما ولی گوش کن نیستی فک کنم 

برای کسی ک مشکلش حل شه میگم .ابن سینا تو تهران واقعا عالیه خیلیا هارو از اقوام درمان کرده خودمو خووهرم و دوستم عیننش هستیم.موفق باشی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
شوهرتو تقویت کن مکمل بهش زیاد بده از وایفای دور نگهش دار بهش بگو ورزش کنه😝 فامیل ماهم صفر بود الان ...

شلوار تنگم نپوشه..بی ادبیه امابیضه هاشم باآب سرد بشوره

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه به فرزندی بگیرید بهتره به خودتون مربوطه ولی بچه که از اسپرم اهدایی باشه شاید خودتون بعدش خوشحال ...

عزیزم من کسانی رو میشناسم که با همین روش صاحب فرزند شدن اتفاقا طوری شده که اون زن و مرد ار عمق وجودشون شدن پدرو مادر اون بچه 

معمولا هم این مسائل سکرت میمونه .

الهی مرا  آن ده که آن به