2777
2789

پسرم ۸ ماهشه

تو این‌۸ ماه اصلا نتونستم مثل قبل شم

نه میتونم آشپزی کنم‌نه خونه جمع کنم نه ب خودم‌برسم 

روزها اصلا نمیخوابه شبم‌تا میخوابه منم‌بیهوش میشم 

فقط بچه داری

یه بار تنهاش گذاشتم از تخت افتاد از همون‌روز اصلا میترسم تنهاش بزارم

همسرم‌ توقع داره مثل گذشته همه کارام انجام بدم میگه ۸ ماه گذشته و باید تو این ۸ ماه همه چی دستت میومد

میشه راهنماییم کنید  شما چه جوری کاراتون و انجام‌میدین‌و به همه کارهاتون‌میرسین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت هم همینطور امروز دیگه گریه و داد و بیداد احساس میکنم خیلی بیچارم خیلی اذیتم میکنه کاش فقط یه چیز میخورد از گشنگی مثل یه ملخ چسبیده به من شیر میخواد الانم داره شیر میخوره شیر که نیس پوست میخوره مغز سرم میخوره خدایا 😢😢😢

دخترم پنج ماهشه خداروشکر ارومه میتونم به کارام برسم ولی وقتایی هم که اذیت میکنه همسرم کمک میکنه اگه خونه باشه

البته چند روزه دخترم زیاد غر میزنه نمیدونم چرا

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

.دختر منم ۸ ماهشه کاملا حق با شماس و شوهرتون توقع بیجا داره چون من درک میکنم دختر منم روزا نمیخوابه شبا هم چند بار بیدار میشه خیلیم فوضوله از تخت افتاد طوریش نشد😢

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.