2777
2789

به نظر من به خیلی از همسرها، پدر ها و مادرهاشون خیلی چیزا رو یاد ندادن و الان همه ما میدونیم که همه چیز و باید از بچگی به بچه ها آموخت، تا زوجهای خوبی توی آینده داشته باشیم(بچه هامون)

حالا شما بعنوان پدرومادر چه چیزهایی رو به بچه هاتون یاد میدید؟

چون ما توی شکل دادن نسل آینده دخیلیم

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اصلا ياد دادني نيست

بچه از رفتار پدر مادرش الگو ميگيره(تو نود درصد مواقع)

دوما الان كه همه دخترا شدن پرنسس و لاي پر قو بزرگ ميشن بايد منتظر پرنس هايي باشن كه ميخوابن تو رختخواب نه اخلاق دارن نه سر كار ميرن😂😂😂😂😂

من همیشه به دخترام میگم مادرشوهر هم مثل مادر ادم می‌مونه هر طور به مادرم احترام میزارم به مادرشوهر هم میزارم هر چند که بدی کنه 

به پسرم گفتم مثل بابات هی گیرررررر نده تو کار خونه کمک حال باشه غر نزنه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اول خودتو تربیت کن ..  بچه خودش میبینه و یاد میگیره

قطعا پدر و مادرای ما خیانت نمیکردن.....

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    

از وقتی پسرم کوچک بود عادتش دادم تو کارای خونه تا حد اشپزی کمک کنه و مرتب بهش میگم که اولویت مرد زنشه و بعدا خانواده اش زن و بچش هستن و پدر و مادر همراهن نه تصمیم گیرنده . یادش دادم دختر مردم ناموسشه دزد ناموس مردم نباشه و روی کنترل خشم و نحوه صحبت و ابراز احساسات کلامی دارم کار میکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام