2777
2789

منم با اینکه پسرم غذاش رو خوب میخوره  ولی تو دو ماه۳۰۰گرم وزن گرفته ده روز دیگه قراره ببرم کنترل اضافه نکنه باید ببرم متخصص موندم چکار کنم وزن بگیره در ضمن ۹ماهشه اگه کسی تجربه ای داره بگه.۶روز دیگه باید ببرمش

نشدنی ها را به خدا بسپار.... چون من در اوج ناباوری  معجزه اش را دیدم.

با اجازه استارتر 

بچه ها غذاي كمكي رو شروع كنن پوستشون روشن تر ميشه؟اونايي كه زردي ناشي از شير مادر داشتن

نور چشمم هميشه به يادتم 💔❤️                                            اين مجسمه زيبا (عكس پروفايلم) براي احترام به مادرانيست كه كودك خود را از دست داده اند، با عنوان " كودكي كه هرگز زاده نشد"👶🏻🍂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتو میدی؟

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
rakhshan جان پای مرغ و قلم تو جی بریزم سوپ ؟

عزیزم من ا ب قلم رو با ۱ قاشق چایخوری برنج و یه کوچولو هویچ و یه تیکه  کوچیک گوشت میزارم توشیشه درشو میبندمم میزارم تو قابلمه ۵ ساعت میجوشه .

بعدا نیتونی سیب زمینی و کدو و سبزیجات دیگه هم اصافه کنی 

خیلی مقویه.

منم چون دخترم خیلی کم شیر میخوره میخوام اونقدری که غدا میخوره واقعا مقوی و باشه تا بیخودی معدشو پرنکنخه.

البته شما اول از لعاب برنج شروع کن .

بعد از یه هفته میتونی سوپی رو که گفتم دری

ست کنی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
واقعا خوب میخوره وزن نگرفته ،بیشتر شیر میدید  یا غذا

ولی یادت باشه هیچی تو ا سال اول جای شیر رو نمیگیره من شده با سرنگ اول شیرشو میدم بعد از ۱ ساعت غداشو میدم.

برای همین الحمدالله باین که سینه رو پس زده  و حتی شیشهوزنش از نمودارش بالاتره 

ولی پدم دراومده.

یعنی ۲۴ ساعت من دارم به یه فسقلیه۶ ماهه میرسم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
آب قلم گوسفند با گاو ،؟ اونم‌ میریزید تو شیشه . با شیشه شیر سرلاک خوری میشه داد به نی نی

گوسفند یا پای مرغ یا اب خود مرغ..اولاابشو بده بعد از چندروز همه ی موادو   میکس کن و هر چی جلوتر رفتی میتونی غلظتشو بیشتر کنی.

آب قلم گوسفند با گاو ،؟ اونم‌ میریزید تو شیشه . با شیشه شیر سرلاک خوری میشه داد به نی نی

بله عزیزم اب قلم رو به جای ابش میریزم‌.

من وقتی برای خودمون مرغ درست میکنم یه کوچولو با پیاز تفتش میدم و اب میکنم میزارم بپزه ابش که در حد یه شیشه ی کوچولو موند ورمیدارم برای عذای نی نی..میزارم یخچال کاملا ژله ای میشه‌