2777
2789
عنوان

چگونه وچه موقع به کودک غذا بدهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 78740 بازدید | 296 پست
قند عسل دختر منم ی 10 روزی بود خیلی بد غذا میخورد یعنی هیچی نمیخورد ی دفعه خوب شد !!
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچتون مثل پسر من از خرما خوشش نمیاد ،چیپس خرما همون انرژی و مواد خرمارو داره و جایگزین خوبیه
بعلاوه میتونین هر خرمای پوست کنده رو 4یا 5 قسمت کنید و اونها را در پودر 4 مغز یا پودر هر مغزی که دارید یا حتی در کنجد غلتانده و قل قلی کنین میان وعده ی خوش خوراکی برای بچه هاست
@2bare_man
قند عسل پسر منم صبونه خوب نمیخوره ولی من بیسکوییت و لقمه نون پنیر و کورن فلکس رو میریزم پشت کامیوناش با بازی میخوره
1 زیر سفره ای بزرگ بگیر بنداز رو فرشت غذا رو تو ظرف خوشگل بزار وسطش گاهی قاشق رو که حذف میکنی بچه آرامش میگیره
بشین خودتم کنارن و غذات رو با دست بخور اصلا از کلمات بیا بخور و اینا استفاده نکن بزار هر وقت خواست کار تورو تقلید کنه

گاهی لختش کن مثلا اگه ماکارونی دارین با دست چرب و قرمزت رو دلش نقاشی کن

برا غذا خوردن بچتون ساعتی وقت بزارین نه دقیقه ای اجبار و کارهای روتین و وسواس رو بزارین کنار
گاهی دوست دارن پلوشون رو بریزی تو لیوانش و باهم بخندین و بزاری دسته لیوان رو بگیره راه بره بریزه و بخوره

غذا خوردن باید براش لذت و بازی باشه تا خودش بیاد بگه حالا غذا بخوریم
@2bare_man
بعد از خوردن هم محوطه رو1 جارو برقی میکشی و خودش رو ببر تو دستشویی 1 لیف بزن و با شلنگ گردن به پایینشو بشور این آببازی هم میشه جایزه غذا خوردنش بدون اینکه بگی
1سالی هم قید تمیزی و شستن فرشت رو بزن بجای زن خونه بودن مادر باش
منی که آدم بزرگم جایی بهم هی بگن بخور بخور گلوم قفل میشه هیچی نمیتونم قورت بدم چه برسه به بچه
@2bare_man
منم دقیقا مشکل کیمیا جونو دارم دخترم فقط غذاهای خیلی نرم و آبدار میخوره اصلا حاضر نیست غذا رو بجوه قورت میده چکار کنم ؟14 ماه و نیمه است
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
زنبوری جون ممنون اما اینا مال بچه های ٢ سال به بالاست من یه دختر ١٧ ماهه دارم که اگه بزاریش از صبح تا شب اویزون به من! می خوام از شیر بگیرمش بلکه اشتهاش برگرده! موندم چکار کنم هیچ نمی خوره! جایگزین شیر خودم هم پاستوریزه دوست نداره! به راهکار میدی؟
یاس جون
اولین چیز بهش لعاب برنج بده
بعد از 1 هفته یا 5 روز
فرنی
و بعد حریره بادوم

این برای 3 هفته خوبه
بعد میری سراغ سوپ و پورهش
فرشته ها فقط تو آسمون نیستن
دوتاشون اینجان رو زمین تو خونه ما ...
دختر من 7 ماهه ست.من 2 روز در هفته سر کار میرم روزی 4 ساعت.کل هفته سعی می کنم واسه اون 2 روز شیر بدوشم که تا حد امکان شیر خشک نخوره.با دست هم میدوشم.شیر دوش دستی داشتم خراب شده.الان 2 هفته ست که شیرمو به زور میدوشم میشه 35 تا.ولی قبلا خیلی خوب بود.نمیدونم از نخوردن مایعاته یا چیز دیگه.دخترمو پیش مامانم میذارم .مامانم میگه انگار گرسنه می مونه.دکترش امروز گفت نیازی به شیر خشک نداره فعلا.وزن تولدش 2900 و وزن الانش که 7 ماهه ست 7900.چیکار کنم بتونم دوباره راحت شیر بدوشم؟در روز 2 وعده حریره بادوم و 2 وعده سوپ میخوره.راهکار دیگه در مورد غذاش دارین؟
عزیزان شاید لازم باشه یه مطلبی رو در مورد ماست که خیلی مهمه بگم.
گوشت ها هر نوع که باشن آهنشون دو ظرفیتی است و نیازی به همراهی ماست و ایجاد محیط اسیدی برای جذب اصلا ندارند. در واقع همین آهن دو ظرفیتی موجود در گوشت هاست که بیشترین جذب رو برای بدن کودکتون داره.
اما بقیه مواد غذایی که آهن دارند مثل حبوبات، تخم مرغ و اسفناج آهن سه ظرفیتی دارند و برای جذب آهنشون توصیه می شه که همراه با میوه ها مصرف بشن مثل آب پرتقال که ویتامین ث داره. این بهترین راه برای جذب آهن اینگونه مواده.
در واقع هم کلسیم و هم آهن در موقع جذب دو ظرفیتی هستند و بدن زودتر کلسیم رو جذب می کنه. پس بهتره ماست رو به عنوان دسر به کودکتون بدید.