2777
2789
عنوان

سر گرمی🤩🤩🤩ب نظرت سال ۹۸ چ اتفاقی برا من میوفته؟😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 61 پست

اینم جواب😎😎😎😎

و👇👇 اینم محتویات کیف انتخاب کرده شما: 1) 💼 هیچ 2) 💼 مسافرت 3) 💼 نامزدی 4) 💼 اضافه وزن 5) 💼 خرید اتومبیل 6) 💼 مسافرت شمال 7) 💼 ازدواج عشقی 8) 💼 ازدواج 9) 💼 شادی فراوان 10)💼 ادامه تحصیل 11)💼 خواستگاری❤ 12)💼 سفر به افغانستان 13)💼 خرید خانه 14)💼ماشين جدید 15)💼 همسایه جدید 16)💼طلا 17)💼 پول 18)💼 خوشبختی 19)💼 زندان 20)💼 زیارت مکه مکرمه 21)💼 زیارت کربلا 22)💼 زیارت مشهد مقدس 23)💼فرزند 24)💼 ازدواج خواهر یا برادر 25)💼 خواهرزاده جدید 26)💼 برادرزاده جدید 27)💼 تغییر شغل 28)💼 رزق و روزی 29)💼 شنیدن یک خبر خوب 30)💼 سفر به اروپا

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من رفتن به مکه بود که بعید میدونم برم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

نه منظورم 11بود😆😉

خوستگاری؟😎😎😎

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت