2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نی که هنوز بلد نیست بابا تازه وارد ۸ ماه شده

بچه ها چون عادت به مک زدن دارند همشون بلد هستن نی و بذار دهنش یه فشار بده بریزه دیگه اوکی هست می خوره 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
ابمیوه چی میدی ؟  من که ابلیمو شیرین و با دارو خوری مارک wee  میدم  که لباسشو کثیف ن ...

من هر روز موز و سیب میدم. ی تکشو می کنم با قاشق روش،می کشم مثل پوره میشه. آب هویج و آب سیبم میدم. شیر بادام هم چون حتی از صافی هم ردش می کنی بازم ی چیزایی داره از شیشه رد نمیشه. دنبال ی آبمیوه خوریم

شیر بادوم هم خوبه چرا ب ذهنم نرسید بدم  بادومو با اب میکس میکنی ؟ ول کن ظرفشو بگو چیا میدی به ...

شیر بادام. اول بادام رو روش آب جوش میریزم پوستشو میگیرم. بعد چند تا دونه ریختم تو مخلوط کن و ی مقدارم آب ریختم با خیلی کم شکر. مخلوط شد از صافی رد کردم .