2777
2789

رو گاز هم داغ میشه هم تمیز کردن گاز سخت میشه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ار لحاظ تمیزکاری کنار گاز باشه بهتره ولی رو میز هم شیکه حالا ببین کدوم مهمه.گرمم نمیشه یهچیزی میدونن که درستش کردن

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
نوع استیلش 

تجربه کردم چندبار برای همین میگم روی گاز نباشه اصلا

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
ار لحاظ تمیزکاری کنار گاز باشه بهتره ولی رو میز هم شیکه حالا ببین کدوم مهمه.گرمم نمیشه یهچیزی میدونن ...

گرم مبشه من چندتا برند رو امتحان کردم بخصوص مواقع مهمونی که چندتا شعله روشن هست خیلی داغ میشه خیییییلی

گرم مبشه من چندتا برند رو امتحان کردم بخصوص مواقع مهمونی که چندتا شعله روشن هست خیلی داغ میشه خییییی ...

اون که نرماله نلر گازی گرم میشه دیگه چه برسه به رو گاز

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
سر شعله ها جدا باشه هر کدوم یا دوتایی 

فرق نداره ولی سرشعله تک قشنگ تره و اگه غذا سر بره تمیز کردنش راحتتره

اون که نرماله نلر گازی گرم میشه دیگه چه برسه به رو گاز

این گرم شدنش در حدیه که باید با دستگیره شعله رو کم و زیاد کرد 

این گرم شدنش در حدیه که باید با دستگیره شعله رو کم و زیاد کرد 

ببخشید من اشپز خونم کابینت نشده زیر گازو کابینت کنم یا نگه دارم بعد که کل اشپز خونه رو کابینت میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)