2777
2789
عنوان

کار بلدهاش یه لحظه میاین؟

75 بازدید | 10 پست

شش ماه قبل موهامو شرابی کرده بودم.و سه ماه بعدش نسکافه ای گذاشتم و زیاد رنگش باز نشد و تیره میزد.حالا سه ماهه رنگ نکردم.اگه بخام دکلره کنم موهامو قرمزی میزنه؟

البته هیچ اثری از شرابی رو موهام نیستا الان.

دم عیدی خرجم زیاد شده میخام خودم رنگ کنم نرم آرایشگاه😅

میشه راهنماییم کنید لطفا😇

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

منم میخام رنگ کنم کمک میخام .....بنظرتون سه صفر بزنم و بعدش رنگ مورد نظر خوب درمیاد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم میخام رنگ کنم کمک میخام .....بنظرتون سه صفر بزنم و بعدش رنگ مورد نظر خوب درمیاد

سه صفر انصافا خوب زمینه رو آماده میکنه فقط میسوزونه کف سر رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه صفر انصافا خوب زمینه رو آماده میکنه فقط میسوزونه کف سر رو

ممنونم از راهنماییت.😘😘......خوب شد تاپیک زدی من جواب سوالمو گرفتم😂😂😂

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ی سوال من میخوام تو خونه موهامو عسلی کنم بعد برم روش برام هایلایت در بیارن میشه به نظرتون؟یکی بهم گف ...

بله عزیزم.من پیارسال کردم انقدرم خوشگل شده بود.اول لایت هاشو با کلاه مش درآوردم بعد رو کل موهام عسلی گذاشتم خیلی خوب درومده بود

بله عزیزم.من پیارسال کردم انقدرم خوشگل شده بود.اول لایت هاشو با کلاه مش درآوردم بعد رو کل موهام عسلی ...

من میخواستم زرنگی کنم تو خونه رنگ کنم بعد برم برام لایت کنن مثل اینکه نمیشه 

خدا جونم شکرت...

سلام عزیزم روزتون بخیر و خوبی
در مود سوالتون کلا دکلره کردن روی موی شرابی توصیه نمیشه چون پیگمنیت های قرمز وارد مو میشه و هر چقدر  هم که شما بشورین ، و به ظاهر رنگ قرمزی بره ولی پیگمنت های قرمز روی مو میمونه و سخت بیرون میاد بهترین حالت این اول removeبشه ( از روی موهای شما پاک بشه ) و بعد دکلره بشه
اگر برای دکلره پایه خیلی بالا مدنظرتون نیست یعنی مثلا رنک های دودی کرم روشن بلوند خیلی روشن
ایرادی نداره میتونین دکلره کنین ولی ممکنه پایه خیلی بالا بهتون نده

هر سوال دیگه ای بود در خدمتم 

سلام عزیزم روزتون بخیر و خوبی در مود سوالتون کلا دکلره کردن روی موی شرابی توصیه نمیشه چون پیگمنیت ها ...

قربونتون برم ممنونم که انقدر دقیق و کامل جواب دادین.البته کاش یکم زودتر میگفتین

قصد داشتم موهامو بالیاژ کنم.خودم پودر دکلره و اکسیدان خریدم آماده کردم و از رو کلیپ اموزشی که دیده بودم شروع کردم از یک سوم مونده به ریشه موهام دکلره زدم.بعد بیست دقیقه شستم و دیدم مسی نارنجی مانندی شده.دوباره از روش دکلره کردم و به طرز باور نکردنی عالی شده

قصدم این بود که نسکافه ای بزارم به ریشه موهام تا نصف طول موها تا رفته رفته روشن تر دیده بشه.ولی اینی که درومده واقعا عالیه.ریشه مشکی و وسط شاه بلوطی آخراش بلوند.خیلی خوب شده ماشاءالله

البته اون قسمتاش که میگم شاه بلوطی شده زیاد به دلم نمیشینه.بنظرتون اگه با واریاسیون نقره ای رنگساز کنم روش اون تن نارنجیشو میگیره؟یا همون نسکافه ای که میگم رو کل موهام بزارن؟