2777
2789
عنوان

لباس سرهمی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست
میخوام این رو بخرم هدیه برای کسی ولی بچه اش تازه به دنیا امده تا بزرگ بشه بپوشه که وسطای بهار هوا گر ...

برا الانش هم بزرگه هم هوا دیگه بهاریه برا زمستون سال بعدشم کوچیک میشه،یا بزرگتر بخر یا برو سراغ ی مدل دیگه

گآهی اوقآت فِڪر ڪَردَטּ بِـہ بَعضیآ👈نآخوآگآه لَبخَندُ رویِ لَبآت میآرہ ,, دوس دآرَم اوטּ لَبخَندآیِ بیگآهُ اوטּ بَعضی هآ رو ,, 
اره خب زشته.  تا هفت هشت ماهگی میشه .  ولی تو یه چیزی بگیر ک برا الانش خوب باشه

اصلا پشیمون شدم پولش رو میدم خودش هر چی خواست بخره 

راستی گردنش بعد سزاین خیلی درد میکنه شما نمیدونید برای چیه؟ 

دوشنبه زایمان کرده هفته پیش 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا الانش هم بزرگه هم هوا دیگه بهاریه برا زمستون سال بعدشم کوچیک میشه،یا بزرگتر بخر یا برو سراغ ی مد ...

آره من تجربه ندارم تو این جور چیزها 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

[QUOTE=84360960]اصلا پشیمون شدم پولش رو میدم خودش هر چی خواست بخره  راستی گردنش بعد سزاین خیلی درد میکنه شما ن ...[/QUش

شاید بخاطر نفخه که میکشه به گردن . باید قرص دایمیتیکپن بخوره و راه بذه ،،،   البته اگه دلیل دیگه ای هم داشته باشه من نمیدونم عزیزم 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
چون بعد از عمل سرشو زیاد تکون داده درد میکنه عیب نداره خوب میشه

نه سرش رو تکون نداده میگه سه چهار بار امتحان کردن آمپول تو پوست نمیرفته بعد دکتر بی هوشی بهش گفته ورزشکاری که پوستت اینقدر کلفته اینم گفته نه بابا ورزش کجا بوده 

بعد خلاصه آمپول رو میزنن از اون موقعه تا حالا که یه هفته است چنان درد میگیره که گریه میکنه