2777
2789

الان یه تاپیک خوندم دیدم مشگل منم هست تا صفحه پنج پیش رفته بود و اگر اونجا میگفتم مشگلمو کسی نمیدید قطعا کمکم کنه برا همین تاپیک زدم...

چندوقته حس میکنم چقد زشت شدم اصلا دیگه ارایشم نمیکنم چون با ارایش زشت تر میشم . 

با اینکه همه از چهرم تعریف میکنن . موهام لخته تا سر شونم . بینیم نیمه فانتزی عمل شده . چشام درشته ابروهام پهنه لبام کوچولو . پوستم سفید صورتم گرد تقریبا . 

اما متنفرم بخدا از صورتم حس خوبی ندارم بهش . من قبل از عمل با وجودیکه بینیم داغون بود ـ. انحراف داشت ، افتادگی و غوز شدید ولی مدام حس میکردم خیلی خوشگلم . اما الان که همه تهریفمم میکنن خودم حالم از قیافم بهم میخوره طرف اینه بزور میرم . کمک کنید بگید چم شده . اعتماد ب نفسم اومده پایین ینی؟ چیکار کنم راهکار بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در زندگی؛

زخمهايي هست كه مثل خوره در انزوا،

روح را آهسته میخورد

و میتراشد

(عزیزم! غصه ی این چیزا رو نخور)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

ندید میگم خوشگلی با چیزایی ک از ظاهرت گفتی  

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
روزی سه مرتبه صبح ظهر شب  گل منم       من گلم

نمیشه جای گل بگم گل منم سنبل منم ؟ یا از حموم میام بگم گل درومد از حموم سنبل درومد از حموم 😄 

ولی جدی بخدا با این روحیه داغونم تو زندگیمم تاثیر منفی گزاشتم حوصله هیچی رو ندارم بیچاره شوهرم 

نمیشه جای گل بگم گل منم سنبل منم ؟ یا از حموم میام بگم گل درومد از حموم سنبل درومد از ...

اسی منم الان نزدیک ی هفتس اینجوری شدم.اصلا حوصله خودمو قیافمو ندارم والا

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
ندید میگم خوشگلی با چیزایی ک از ظاهرت گفتی  

میترسم وقیح باشه وگرنه عکس میزاشتم خیلیا میگن فامیل شوهر خیلی تعریف میکنن . بقول خالم چهرم از اوناس که یکی رد میشه نگاهم میکنه دوباره برمیگرده نگاه میکنه . از خود راضی نیستما بخدا اگه بودم الان حالو روزم این نبود اتفاقا حس میکنم زشتم خودم حس بدی دارم ب قیافم میگم که برا همینم تاپیک زدم . چیکار کنم

نمیشه جای گل بگم گل منم سنبل منم ؟ یا از حموم میام بگم گل درومد از حموم سنبل درومد از ...

هرچی میگی بگووووو فقط خونه رو کثیف نکن😆

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
لابد عمل جدید میخوای     من هیچوقت با آرایش و چهره اعتماد به نفسم تغییر نکرده

نه اصلا . حتی وقتی عمل کرده بودم یسریا گفتن لباتم ژل بزنی حله یا یسری گفتن گونه بزار ولی گفتم نه بینیم ایراد داشت که عمل کردم اگه نداشت انقد زیاد ایراد کلا عمل نمیکردم میگم که با وجود بینی داغون راضی بودم از قیافم الان با این قیافه که همه هم میگن خوبه راضی نیستم

شاید حست به صورت بعد از عمل اینه که خوده واقعیت نیستی منم صورت نسبتا خوبی دارم و با آرامش به نظرم اطرافیانم  خیلی خوبه نه خیلییییی زیبا اما خوووب فقط بینیم کمی بزرگه به صورتم میاد البته اگه کوچیک تر بود کمی عالی میشد اما اصلا دوست ندارم عمل زیبایی کنم چون به نظرم نمیتونم اصلا باهاش کنار بیام

حس خوب این که پاییزی باشی😊🍁 با دوتا جوجوی پاییزی🍁🥀
نه اصلا . حتی وقتی عمل کرده بودم یسریا گفتن لباتم ژل بزنی حله یا یسری گفتن گونه بزار ولی گفتم نه بین ...

یه لحظه زود بذار و بردار.

وقیح شب کاره😊😊

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران