2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چی لاپرا کردین؟ درد داشت؟ چند تا بخیه داشتین؟

من کیست داشتم...نه درد نداره اصلا فقط چون هوا وارد بدنت میکنن حین جراحی یکم قفسه سینت درد میگیره وگرنه درد خود عمل نه

بخیه هم ک دوتا کوچولو مثل سوراخ کنار نافم و دوتای دیگم زیر شکمم دیده نمیشن زیاد

خونریزی هم نداشتم 

بنده😉 بفرمایید

ببخشید برای چی لاپرا کردین؟ درد داشتین؟ بعدش خونریزی داشتین؟ چند تا بخیه زدن براتون؟

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
من کیست داشتم...نه درد نداره اصلا فقط چون هوا وارد بدنت میکنن حین جراحی یکم قفسه سینت درد میگیره وگر ...

مرسی خانومی بعدش کیستت خوب شد؟ متاهلی؟

من کیست داشتم...نه درد نداره اصلا فقط چون هوا وارد بدنت میکنن حین جراحی یکم قفسه سینت درد میگیره وگر ...

مگه بیهوش نیستی؟؟؟

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
مرسی خانومی بعدش کیستت خوب شد؟ متاهلی؟

نه مجردم

کیست اندو بود برامن خیلیا بعد عمل کیستشون دوباره درمیاد ولی من دکترم عالی بود واسه همین خوبم دگ الان خداروشکر...حتما یه دکتر خوبو انتخاب کن

من دکترم آصف جاه بود تهران

ببخشید برای چی لاپرا کردین؟ درد داشتین؟ بعدش خونریزی داشتین؟ چند تا بخیه زدن براتون؟

من برای عمل بایپسه معده لاپرا کردم، 

اصلا درد نداشتم 

خونریزی اصلا نداشتم

۵ تا سوراخ ۳ سانتی روی بدنمه ، که بخیه هم نزدن و با چسبه مخصوصه بخیه بستنش، الانم اصلا جاش مشخص نیست، ولی دوستاییم که بخیه داشتن توی هر سوراخ ۲-۳ تا بخیه داشتن

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
نه مجردم کیست اندو بود برامن خیلیا بعد عمل کیستشون دوباره درنیاد ولی من دکترم عالی بود واسه همین خو ...

منم کیستم مشکوک ب آندو هست دوس دارم بدونم راست میگن بعدش درصد بارداری بالا میره؟

من برای عمل بایپسه معده لاپرا کردم،  اصلا درد نداشتم  خونریزی اصلا نداشتم ۵ تا سوراخ ۳ ...

من برای کیست و تنبلی تخمدان باید لاپرا بشم