2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بستگی به مدل و اندازه چشم داره الان ما چی بگیم

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

شما اگر خط چشم کشیدن بلد نیستی خوبه و اگر ارایش نمیکنی

ولی اگر ارایش میکنید کرم پودر و بنکک که زده میشه باید خودتون دوباره خط چشم بزنید

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
گذاشتم

اخمویی چرا😐 

ابروهاتم رنگ کن

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
شما اگر خط چشم کشیدن بلد نیستی خوبه و اگر ارایش نمیکنی ولی اگر ارایش میکنید کرم پودر و بنکک که زده ...

من اصلا بلد نیستم خط چشم بکشم ی چند باری که دوستام برام کشیدن خیلی عوض شدم و همسرم اصرار داره انجام بدم

[QUOTE=84334062]خب بستگی به مدل و اندازه چشم داره الان ما چی بگیم[/QUOTEاز عکسم نمیتونین راهنمایی کن ...

ابروهاتو نازک کن رنگش کن خط چشم اونوقت بهت میاد

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
خب بستگی به مدل و اندازه چشم داره الان ما چی بگیم

اللهم صل علی محمّد و آل محمد وعجل فرجهم. ان شاالله بزودی زود خدا بهت یه هدیه با ارزش میده و باردار میشی و بسلامتی بچت سلامت بدنیا میاد بحق آبروی حضرت فاطمه همه منتظرا باردار شن و بچشون سلامت بدنیا بیاد برای منم دعا کنید

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹