2777
2789
عنوان

با نامزدم چ رفتاری داشته باشم؟؟

501 بازدید | 77 پست

بعضی وقتا بش میگم زشت

ناراضی بودنم از وضع مالیشو ماشین و خونه نداشتنشو میگم

بش میگم اخلاقت گنده 

میگم همش فمرت منحرف س ک سه

خلاصه هر عیبی داره میگم بش 

اگه کاری که قرار بوده بکنه نکنه حتی کادویی که باید میخریده نخره به روش میارم و میگم

حالا بگین کدوم گزینه درسته کدوم غلط و به جاش چی بگم 

پیشاپیش از اینکه تجربیاتتونو بهم میگید ممنون

😈😈...Well Well

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر می دونم  ک  آدمها  با تشویق و تلقین مثبت  بهتر و بیشتر  انگیزه پیدا می کنن و پیشرفت میکنن ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همه رفتارات اشتباهن قشنگ داری خوردش میکنی دلخوریاتو بهش بگو اما باروش درستش اعتماد بنفسشو ازش نگیر در عجبم از صبر نامزدت😱

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

نامزد من بد نیست ولی الکی بهش میگم جذابی 

هدیه رو به روش نمیارم تو یه موقعیت مناسب با شوخی حرفمو بهش میگم نه با خشم و عصبانیت 

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

انقدر بده چرا جدا نمیشی راحت شه؟! 😐😐😐😐

بهش میگی زشت؟! پول نداشتنشو میزنی تو سرش؟! جوری میگی انگار برد پیت اومده خواستگاریت یهو تبدیل شده به مهران رجبی!!!!

اینا رو نمیدیدی؟! اصلا کار به سیاست زنانه و عشق و نامزدی و شوهر و اینا ندارم، ولی حق نداریم یه انسان دیگه رو اینقدر خورد کنیم!!°

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)